ШЕШЕЉ: Старлете и политички аналитичари су два нова рафинирана облика проституције!

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Лидер радикала Војислав Шешељ на свом Твитер налогу поистоветио је политичке аналитичаре и старлете. Како је навео, схватио је да су „старлете и политички аналитичари два нова рафинирана облика проституције, који, поред новца, доносе и друштвени углед“.

  •  После 12-годишњег одсуства из Србије, затекао сам две нове професије, које раније нису постојале – старлете и политичке аналитичаре. Једва сам схватио да су старлете и политички аналитичари два нова рафинирана облика проституције, који, поред новца, доносе и друштвени углед. Старлете су привидне лепотице које се помоћу огромне количине силикона продају моћним политичарима, бизнисменима и другим ловаторима. Политички аналитичари су привидни мушкарци који своје глумачке способности продају властодршцима, а силикон, уместо у груди, упумпавају у мозак – навео је Шешељ и додао да ће „највише зарадити онај ко се први досети да формира факултет за старлете и политичке аналитичаре“.

– То би био мултидисциплинарни студиј… Експерти као што су Сораја Вучелић, Ђорђе Вукадиновић, Наташа Шавија и Драгомир Анђелковић толико су се усавршили да могу бити академици – навео је Шешељ.

  • Драгомир Анђелковић каже да је „смешно када Шешељ прича о проституцији јер се он од почетка своје партијске каријере бави политичком проституцијом“.

– Шешељ је у парламент почетком деведестих ушао као експонент државне безбедности, односно Удбе, и тадашњег режима, који га је финансирао и подржавао. Али у наредном периоду наставио је да игра улогу политичке марионете, односно да склапа аранжман са сваким режимом који би га хтео, а све како би заузимао простор на десници и онемогућавао да у први план дођу аутентичне српске патриотске странке. Уколико је власт за то заинтересована и данас је спреман да игра ту врсту улоге – каже за „Ало!“ Анђелковић.

Позната старлета Наташа Шавија да Шешељ не сме да напада Александра Вучића, па онда напада њу.

– Шешељ не сме да напада Вучића, зато што њему нема шта да замери, па напада мене. Ја сам експерт, али за посрнуле мушкарце које треба извести на прави пут. Не знам зашто није поменуо експерта Венди, која је далеко испод нашег новоа, а с којом је био у озбиљној емотивној вези – казала је Шавија.

Сораја: Шешељу се омакло

Старлета Сораја Вучелић наводи да се Шешељу омакло. – Свако има права на своје мишљење и изношење истог, једина разлика је у томе што Шешеља сматрам много интелигентнијим од већине која је изнела своје мишљење на такав начин, па самим тим сматраћу да му се „омакло“ да се приклања јавном мњењу – навела је Вучелићева.

Извор: Ало

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s