Вучић замолио грађане да се до нових изборних обећања стрпе још само две године …

Вучић обећава да ће за две године грађани чути нешто што им нико никада није рекао

Београд – Председник Владе Србије Александар Вучић позвао је данас грађане да стисну зубе и да се до нових изборних обећања стрпе још само две године.

  • Вучић сматра да од грађана не тражи превише и да је количина обећања која су дата на претходним изборима толика да грађани у њих могу да верују још најмање 5 година, али да он то од њих никада неће захтевати.

– Грађане молим за само две године стрпљења и обећавам им да ће чути нешто што им до сада нико никада није обећао. Некада су им политичари тражили да у иста обећања верују 10 година, некима ни 12 година није било довољно да смисле нешто ново, а ја само молим за мало стрпљења и нека онда грађани сами оцене да ли смо им обећали нешто ново или нисмо – рекао је премијер.

Вучић је навео да смишљање нових обећања није лако и да је то процес који захтева доста времена.

– Нашим грађанима је већ обећано толико ствари да је јако тешко смислити нешто ново у шта би могли да поверују. Ми смо том процесу приступили крајње озбиљно, на њему радимо најбоље, најдисциплинованије и најодговорније што можемо. Потребна су нам оптимистична обећања која ће грађане убедити да ћемо радити на излечењу И оздрављењу наше државе, а на тим обећањима морамо да радимо неупоредиво вредније него до сада – истакао је председник владе.

Вучић је додао и да грађани морају да се потруде да мање памте стара обећања јер ће им само тако бити лакше да дочекају нова и поверују у њих.

Соко Соколовић / Њуз

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s