(ВИДЕО) Немачки новинар шокирао свет: Пишемо лажи против Русије како би изазвали Трећи светски рат …

Обучавали су ме како да пишем лажи како би изазвали Трећи светски рат. Био сам новинар 25 година када су ме обучавали како лагати у текстовима и како од истине да направим лаж на начин да јавност никада не сазна што се заиста догодило, рекао је у свом јавном обраћању свету.

  • Недавно смо сведочили невиђеној цензури америчких медија када су усред говора аргентинске председнице на састанку УН-а прошли месеца у Њујорку угасили директан пренос само зато што је аргентинска председница упозорила јавност на злочиначке походе САД-а на Блиском истоку.

Америчке медије следили су сви други медији и тако је цели свијет ускраћен за говор аргентинске председнице. Зашто људи не смију чути истину питате се? Зашто је то важно?

Да је све што пласирају мејнстрим медији у свету апсолутна лаж потврдио је и један немачки новинар жељан истине и мира. Он је упозорио свет да живимо у бескрајној илузији коју кроје медији и власници медија, а који су део елитне врхушке која управља светом путем лажи и манипулација. Овај новинар само је потврдио да су људи уведени у мрежу лажи преко елитистичких појединаца којима је тренутно главни циљ изазвати рат.

Зашто рат, питате се?

Зато да би се људи у потпуности осиромашили и како би се након рата Нови светски поредак људима представио као спасиоц човечанства. Чињеница је да људи светом ходају испраних мозгова те да је све што чујемо и видимо заправо само илузија мртвих појединаца, нашег већ и сада, демонизираног друштва које има за циљ ни мање ни више него човека довести до апсолутног безумља и ништавила.

Немачки новинар који је 25 година радио у престижним немачким медијима одлучио је људима пружити шокантну истину о манипулацији целокупног човечанства којег се на силу и пропагандом жели увући у Трећи светски рат.

“Био сам новинар 25 година када су ме обучавали како лагати у текстовима и како од истине да направим лаж на начин да јавност никада не сазна што се заиста догодило, рекао је у свом јавном обраћању свету др. Улдо Улфкотте, немачки новинар који је одлучио написати књигу у којој ће детаљно описати како функционишу медији у Еуропи, а због које би, како каже, могао нестати с овог планета.

“Последњих неколико месеци одлучио сам раскринкати лаж и јавности рећи како су амерички и немачки/европски мејннстрим медији брутално лагали како би изазвали рат с Русијом. То је поанта свега, и повратка нема. Сада свима желим рећи како није уреду нити оно што сам ја радио у прошлости као ни рад мојих колега наспрам целокупног човечанства. Ја не желим поновни рат и то је разлог због којег сам изашао из те лажљиве пропаганде.

Морате знати да рат никада не избија сам од себе. Људе се тајно хушка на рат и ту су политичари мање битни. У томе највише судјелују медији и новинари који су обучени за то. Ја сада пишем књигу у којој ћу се показати, али и испричати јавности о великој превари која је укључивала лагање и манипулирање јавности у сврху постицања рата. То је страшно, више нисам желио лагати људе и доста ми је те лажљиве пропаганде која никако није оличење демократије коју вам пласирају као ни слободе медија, а која, морате знати, уопште не постоји.

Примјерице ја сам, као и моји колеге имао задатак, стриктно одређен да нахушкам Европу да уђу у рат с Русијом. Имао сам стриктно одређено проамерички писати против Русије. Морао сам подржавати ЦИА и НСА, али и Трансатлански уговор Европе и САД-а те то приказати као нешто добро иако сви знају да то није добро као што није добро да улазимо у рат заједно с САД.

То више нећу чинити и због тога ћу издати књигу, не због новца, него да би цели свијет сазнао што се догађа иза затворених врата. То је моја одговорност да се искупим за све што сам лажно писао, макар знам да ће ме због те књиге сигурно покушати “макнути”. Ситуација у којима сам морао лагати било је безброј ,но присјетимо се само једне из прошлости.

Године 1988. Курди су били нападнути антраксом и бојним отровима. Ја сам послан на границу Ирака и Ирана да направим фотографије Иранаца који су нападнути бојним плиновина. Након тога у јавност је изашла само једна мала фотографија у једном малом листу у Франкфурту и тамо негдје у тексту није било информације како је Немачка деценијама после Другог светског рата користила војне отрове и гасове и њима убијала људе.

То је строго забрањено користити а ја никада о томе нисам смио извијестити” рекао је др. Улдо Улфкоте уз још безброј шокантних информација које можете погледати у приложеном видеу.

info-ks.net, RT

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s