(ВИДЕО) Украјина мобилише људе на силу по улицама …

Према последњим извештајима из Украјине, кијевска војска започела је присилну мобилизацију мушкараца од 18 до 60 година. Породице свакодневно примају обавештења док младе момке отимају на улицама, у возовима и другим средствима јавног превоза и одводе их на силу, пише Sott.net .

  • Младиће на улицама окруже наоружани камиони или војници и одводе их у источнеа делове земље. Велики број бизнисмена добио је писмо у којем се наводи како украјинска армија планира повећати број војника и у “циљу бољих резултата” обавезују све војно способне мушкарце да се дођу до министарства и пријаве се. Позивају се мушкарци до 60 и жене до 50 година.

Но, војска не осигурава војницима основне потребе попут хране или воде. Због тога је већина присиљена да сама набавља храну, а неријетко то раде ловљењем лисица, јежева, жаба па чак и змија отровница.

Неки од њих су остављени даним без хране и воде те су морали тражити помоћ од побуњеника које су требали убити те су ризиковали да буду кажњени као издајице, пише Сотт.нет.

Према наводима овог портала, “ово је цена коју народ Украјине плаћа због ђаволског уговора који његове психопатске вође начинише са САД, Израелом и компанијом. “Слобода и демократија” у акцији! А, овако изгледа фашизам.”

Клик

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s