Ер Србија одобрава јефтиније карте за проналажење доктората …

Сви грађани који трагају за својим докторатима у иностранству имаће подршку националне авио-компаније

Београд – Национална авио-компанија Ер Србија убудуће ће, поред редовних акција, свим грађанима Србије који путују у иностранство како би пронашли свој докторат, одобрити додатно јефтиније карте.

Како је национални авиопревозник саопштио, свима који морају на непланиран пут због проналажења своје академске титуле биће одобрена куповина повратне карте по цени редовне у једном правцу.

– Како смо одавно познати као веома паметна нација, Ер Србија је желела да изађе у сусрет грађанима. Нисмо желели да грађани због тешке економске ситуације једва приуште за карту у једном правцу, а онда због немогућности повратка остану тамо негде. На овај начин помажемо држави и да спречи одлив мозгова – рекао је директор Ер Србија Дане Контић.

Контић је додао и да ово не значи да повластице добијају само они грађани који су докторирали у земљама у које лети Ер Србија.

– Мислили смо на све. Не заборавите да је партнер и сувласник Ер Србија национални авиопревозник УАЕ Етихад ервејз који је опет сувласник бројних других авиопревозника. То значи да ако Ер Србија нема лет ка жељеној дестинацији где је неко докторирао, а рецимо Ер Берлин има, ми ћемо грађане бесплатно превести преко посредног авио-превозника – објаснио је Контић.

Бане Грковић / Њуз

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s