Косово формира своју војску да би отерало НАТО окупаторе …

Приштина – Влада Косова одлучила се на формирање сопствене војске зато да би прогнала НАТО окупаторе који већ 15 година држе територију под својом војном управом, користе природне ресурсе и кваре омладину, посебно ону женску, објаснио је премијер Косова Хашим Тачи. 

Тачи за Нашу Патку каже да је стање постало неиздрживо јер се не зна када НАТО снаге планирају да отперјају.

– Ево има песмбдјет вјет… петнаес година, како они су дошљи у један суверена држава и како нам на сваки корак вири по један цев од НАТО пушка иљи од тенк. Сваки дете је испрепадан, сваки жена од страх више не рађа десет деца, па и за једно иљи два буде пробљем. Тољики војска на један тако маљи косоварски народ! Ђаштмбдјет миj, шеснаес хиљада војник, па тољико нема ни Украјина, јо море?! – не може да се начуди Тачи.

Он је казао да су Американци превршили меру када су, осим преузимања свих стратешких фирми, вађења руде и одабира најбољих „комада“ међу девојкама, почели да преузимају и традиционалне албанске послове трговине дрогом, што би могло оставити без извора прихода бројне породице.

– Паша зота, за нас Косоваре нема ништа да нам оставе… Па зар да нам деца гљадују? А море, да им таћи ноне! – огорчен је некадашњи лидер ОВК.

Он је најавио да ће ускоро, можда већ 20. јуна, бити организован референдум са питањем: „Да ли желите да Косово престане да буде колонија САД и европских земаља?“.

Уколико НАТО и ЕУЛЕКС забране референдум, Албанци су спремни да позову Србију као савезника и да заједно оружјем протерају окупаторе, упозорио је Тачи.

Кујтим Гењештари / Наша Патка

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s