Србију дави њен издајнички окот …

Србијом хара тиранија неморала!

…Читава српска држава претворена је у гробље здравог разума. Срби су на прагу свог националног истребљења!

У држави Србији влада беспоштедни рат измеђучеститих и поштених људи, и однарођеног олоша који је Бога заменио својим анималним нагоном. Животињски пориви у људима до те мере су нарушили наш свет да се,напрасно, брише свака разлика између људи и нељуди. У овој, српској, робној кући проданих душа и безумника све је изложено на продају – од пирошке и бурека до бесрамног образа.Српски утеривачи страха рачунају на чврсту сарадњу својих уцењених поданика и заплашеног кметства.

После изласка „Двери српских“ на политичку сцену Србије ништа више неће бити исто као до сада. Овај политички покрет који из дубине свог биђа изњедрава аутохтони српски народ, а чији идентитет прожима исконско православље, у живот будуће српске државе уноси нову димензију егзистенције и животне филозофије.

Кроз истинтуционализацију „Двери српских“ рађа се нови морални кодекс понашања, који ће српски народ у овом последњем историјском часу спасити од потпуног ишчезнућа и затирања. У држави под владајућом диригентском палицом домаћих агитатора за туђи профит, који у свом опису посла имају обавезу да лобирају против властите државе у име страних интереса, најзад се буди савест обичног, згаженог, слуђеног и пониженог човека.

Untitled2-300x245Улазак „Двери српских“, у наше поробљене, уништене и одавно већ расходоване животе, последња је сламка спаса за коју се наш очовечени дух још може ухватити. Нико нормалан и ни једно мислеће биће у земљи Србији више нема дилему хоћемо ли се, најзад, извући из демонске чељусти својих политичких, историјских, културолошких и етичких предатора?!!

Српски народ, тренутно, језиво егзистенцијално крвари. Људи су гладни и безвољни, сатерани у чошак свог свакодневног бесмисла, понижени до крајњих граница људскости. Али, да у својој кући, у свом рођеном прадедовском дворишту не гаји неман која му изједа срце и утробу, српски род би одавно већ био спашен. Овако, још увек плаћа свој крвави данак – скупо плаћа своју коб кратке памети и вере у ђавоље милосрђе.

Пораз „Двери“ на предстојећим парламентарним изборима у Србијиназире се као потпуно предвидљивии очекивани, ритуални плес,наших домаћих издајника.Јер владајућа, државна, гарнитура „ладног предјела“ на власти, која читавом народу сервира свој гнусни политички јеловник, тренутно је исувише финансијски моћна да би испустила свој крвави залогај на којег се устремила – а то су сироти, јадни и гладни, изманипулисани бирачи који ће у ћораву кутију магичне лажи да убаце свој безначајни глас.

c-249x300

…Још само будале на овоме свету не знају да „цара“ не бира рука која држи мотику, већ она шака што броји дукате – таман и крвава била!

Српски се народ, на жалост, још није изборио за свој конвертибилни глас на бирачком месту – за глас који вреди, и изборни листић који ће имати своју истинску вредност. И све док наша руска браћа не буду стајала на изборним пунктовима, као контролори који ће надзирати сву ту изборну лакрдију прозападних превараната –поштени људи, у Србији, неће имати никакве шансе да се извуку из тог, свог, ужасног, депримирајућег и вековног ропства.

Али, упркос свему! Српска, актуелна власт одбројaвa своје последње дане, па макар се ти дани рачунали и којом годином више. Рођење „Двери српских“ најзад је обзнанило читавој српској јавности и овом, махнитом, обудаљеном свету једну новорођену Истину – Срби и Србија, дефинитивно, стављају тачку на вишедеценијски развод брака од руског народа и Русије! И више нико, и никада, нека и не помишља да српском роду и породу може да чини оно што му је до сада чињено!

Вишедеценијско проклетство папских језуита најзад је раскринкано, и Србију више нико и никада неће тако гнусно да превари како су то, до сада, чиниле њене свињске елите. Србија без Русије више никада неће ућиу ни један нови календарски дан своје свакодневице. И као што Његош кроз себе и своју узвишену личност,на суптилан начин, сублимише српство као свој биолошки идентитет црногорства, тако је и српство – апсолутна персонификација руске душе!(Ако међу читаоцима постоје они који нису разумели претходну реченицу, онда их молим нека ћуте и не излажу се глупим коментарима!)

…А ви што нам не дате да то гласно кажемо и нигде, јавно, напишемо – у овом часу можете, само, да цркнете од беса и зависти!

…Ми знамо да је ваша идеологија русофобства страшнија него икад, и знамо да је увек била дивљачки присутна изнад нашеслободне воље – али, ваш злочин је на самрти!

…Ви, сервилне слуге америчке кланице, можете још само да се батргате у својој злини и немоћи – можете још само шизофрено вриштати од силне мржње коју осећате према нама што волимо Русију!

…А ја вам кажем, Америка је банкротирала! И духовно, и финансијски! Њихове замлате које вас финансирају да будете пета колона својих народа, да радите о глави властитој нацији и држави – немају више новца, а ни памети! Оно што имају то су ужасни дугови, распитајте се само колико тај амерички,разбојнички, клошар дугује Кини – колико новца дугује истој тој Европи која, као најамна глуперда, ради за ту амероидну протуву у корист своје штете!

4ha

Пролазе 4 јахача апокалипсе Србијом,
у једном тренутку каже Глад Рату:
Срање, овде смо већ били.“

…Ти, англосаксонски дрипци, живе од монструозне пљачке оробљених држава и народа – и истим тим прљавим, крвавим, отетим и проклетим новцем плаћају наше Чеде Јовановиће, Шутановце, Динкиће, Драшковиће и Чанковце, Вучиће и Николиће, Дачиће и Дулиће, Лабусе и Тадиће – и још читаву булументу курвиних синова које овде нисам поменуо.Те смрдоње са нјујоршке „црне берзе“на свом платном списку имају све наше активне и пасивне издајнике, оне који су одавно већ бивши и оне који још увек вегетирају на српској политичкој сцени, по сили закона својих бледоликихренџера.

Признајем, већ ми се гади и неподношљива ми је мука да мислим и пишем о том амебалном матриксу и свим тим бестидним именима српске јаничарске политике – али, морам! То је моја морална и људска обавеза, моје Божије послушање!

…И ви који ово читате, немојте да мислите да ме то усрећује! Напротив, само ми одузима време и енергију – и живот ми чини неподношљивијим и сиромашнијим! Али, на туљудосмрадну гамад мора се вриштати! На њих се сваког јутра, чим се пробудиш, мора упирати прстом и упорно показивати својим ближњима откуд нам долази зло?!!

…Они већ фртаљ века денунцирају наше животе, газе нашу слободу, недају нам да дишемо!

…И сав тај некрофилни, политички, шљам који је инсталиран у наше друштво као струја у америчку електричну столицу, сваког се дана радује нашој колективној несрећи и живи од упокојења сваке наше наде!

…Зар је могуће да то, као мислећа бића, још увек нисмо освестили и схватили?!!

…Зар је могуће да ми који верујемо у Бога неможемо наћи начина како да са своје грбаче збацимо ђавола?!

…И зар је могуће да међу нама, још увек, има оних које ће стил мог писања изнервирати више од злочина којег нам наносе све те немани и утваре са српским држављанством – сви ти наши владајући гмазови, без капи емоције према свом роду и народу?!!

…И, има ли шта страшније бити од Јуде Искариота ?!

…Има – то је српски политичар!!!

Франкфурт; на дан Светог Порфирија, 11. март. 2014.

Томислав Црнојевић / Васељенска

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s