Лопови поново обили исти ауто да би вратили неисправан плејер …

Нови Београд – Драгиша Мићић са Бановог брда два пута је у протекле две недеље на Новом Београду доживео непријатности. Једном када су му лопови украли ЦД плејер из кола, а други пут када су му га вратили. 

– Био сам пре две недеље послом на Новом Београду и паркирао сам „опел астру“ тамо у зградама код Фонтане. Свега 20 минута сам оставио ауто на паркингу. Кaд сам се вратио, видео сам да су врата сувозача обијена и да ми је украден ЦД плејер – пожалио се Мићић у изјави за Нашу Патку, рекавши да не може да верује да су лопови били толико дрски да крађу изведу усред дана.

Он каже да се плејер ионако већ био покварио, али да га је замена браве и поправка лимарије на вратима коштала 200 евра.

– Поново сам пре неки дан послом дошао на исто место, паркирао на истом паркингу, можда неколико места улево. Мислио сам, нема везе, сад нема шта да украду, пошто нисам купио нови плејер. Ма нисам био одсутан ни 15 минута… Нашао сам ауто поново обијен. Овог пута брава поред места возача је потпуно нестала. А унутра, у колима – мој ЦД плејер, уредно уграђен, причвршћен и повезан жицама – фрапиран је Драгиша.

Он је на седишту нашао и поруку следеће садржине: „Молимо вас да следећи пут у колима оставите исправан уређај. Хвала“.

Наш саговорник каже да први пут ништа није пријавио полицији, будући да зна да нема сврхе, али да је овог пута, бесан због нове штете на колима, одмах запуцао у СУП Нови Београд.

– Полицајци су вриштали од смеха кад су чули моју причу. Чак је и шеф станице дошао да је лично чује, па сам морао да је поновим и пред њим. Смејао се грохотом, држао се за трбух све време. На крају су ми рекли овако: „Ми иначе ништа не можемо да урадимо против ситних лопова, јер су превише ситни да би их све гонили, а додуше не можемо ни против оних крупних, јер су превише крупни. Међутим, потрудићемо се да сазнамо ко вам је то учинио, јер и нас живо копка“ – испричао је Драгиша.

Панургије Чичамичић / Наша Патка

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s