Кркобабић не може да се сети да ли је икад био млад …

Београд – Јован Кркобабић, потпредседник Владе Србије и лидер ПУПС-а, не може да се сети да ли је и он некада био млад или се родио као веома стар. 

  • До овог открића дошао је једном када је цупкао на крилу унука Стефана (25), високог функционера Привредне коморе Београда. Стефан је деда Јову упитао да му прича да ли су биле оволике озонске рупе у његовој младости и да ли су и тада уништаване шуме у Амазонији.

– Јова се замислио и дуго је дубоко размишљао, а онда дошао до закључка да не може уопште да се сети да ли је икад био млад! Присетио се догађаја из Другог светског рата, и оног Великог рата, посебно се добро сећао Сарајевског атентата, и устанка Карађорђевог, па и освајања Александра Македонског, када је заједно са Аристотелом и Диогеном подучавао великог војсковођу. Међутим, никако му не иде у главу идеја да је некад био млад и када је то било – открива наш извор близак Кркобабићима.

Он каже да то може да значи да сећање првог пензионера Србије не сеже у тако далеку прошлост, већ само до Тројанског рата, можда чак и потраге за Златним руном, али даље не.

– Ипак, може исто тако да значи и да никад није ни био млад. Што је најгоре, он се не сећа ни када се и како пензионисао. Откад зна за себе одувек је био пензионер – каже наш саговорник.

Панургије Чичамичић / Наша Патка

jkfb

Шаљиве слике и разне постере можете видети на: http://www.facebook.com/srbtimes

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s