Председник Николић доделио економској кризи орден за верност …

БЕОГРАД – Председник Србије Томислав Николић доделио је данас економској кризи Орден за посебне заслуге за народ, због исказане оданости Србији коју је показала у протекле две и по деценије. 

Додељујући одликовање Николић је казао да је економска криза била највернији пратилац Србије у овим тешким временима од распада Југославије, ратова, санкција, транзиције и свих других промена са којима смо се суочавали у протеклом периоду.

– Желео бих овим путем да искажам захвалност економској кризи која нас није остављала ни када су нас сви други напуштали. И када нам је било најгоре, она је била ту. И у време санкција и бомбардовања и ратова увек нам је она била уточиште.

И кад је била хиперинфлација, многи су побегли од нас, али она нам је пружила подршку, и још жешће била уз нас. Није нас заборавила ни за време ни после пропасти приватизације. Она је и сада ту са нама и не жели никуд да оде – поручио је Николић у надахнутом говору.

Економска криза се захвалила на указаној почасти и обећала да ће и у наредном периоду бити уз нас и да никада неће оставити  Србију на цедилу као што су је други остављали.

Панургије Чичамичић / Наша Патка

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s