12 механизама за одржавање система светске владе и њихове контроле целог света …

Све кризе, од економских и еколошких, преко глобалног загревања и пандемија па до тероризма и доласка ванземаљаца, имају заједничко само једно – служе како би нам показале да се с њима не можемо носити и да је потребна јединствена влада света.

Елита која у рукама држи највише светске моћнике намерава да створи нову невидљиву светску владу. Наиме, постоји 12 процеса који се сматрају и називају „окидачима“, које ове елите користе, како би остварили свој наум.

Британски „Financial Times“ отворено артикулише овај став у чланку Гидеона Рахмана, главног коментатора за спољну политику још 2009. године, чији наслов гласи: „А сада, нова светска влада„.

Цео процес настаје систематично, делују на различитим позорницама и различитим брзинама. Финансијски окидачи крећу се брзином светлости, захваљујући електронској информационој технологији која може створити или уништити тржишта, валуте па чак и целе земље у само неколико сати.

Економски окидачи крећу се нешто спорије: производња аутомобила, авиона, хране, одеће, градња фабрика и кућа траје месецима. Политички окидачи везани за „демократски систем“ стављају политичаре на власт на неколико година. Културолошки окидачи захтевају целе генерације како би се имплементирали, управо је ту психолошко ратовање досегло врхунац.

Управљање ризиком за цео овај процес узима у обзир многе потенцијалне опасности и изненађења. За свако поље, зато, постоји план. И неколико резервних. Ових 12 окидача повезани су у једну јако сложену и целовиту матрицу, веома флексибилну када је у питању тактика, али ригидну када су у питању њени стратешки циљеви.

1. Финансијски колапс – Од 2008. године, глобални финансијски систем је на апаратима за одржавање на животу. Највећи амерички економисти и банкари, који сарађују с Банком Енглеске и Европском централном банком, нису и нити ће подузети било какве мере за помоћ економијама које слабе.

Они само сливају новац банкарској елити и преко медија шире мит да су неке банке „превелике да пропадну“. Зашто? Зато што не контролишу владе велике банке, попут Голдман Сацхс, Деутсцхе Банк, ЦитиЦорп, већ управо обрнуто.

2. Економска криза – Данас „деструктивни екстремни капитализам“ доводи до колапса националних и регионалних економија, мењајући њихов формат у интернационалне ропске ентитете, сличне Гулагу, на којима би им позавидио и сам Стаљин. Наше бриге не леже на стварној светској економији, која је махом нетакнута, већ на лажном свету финансија, банака и шпекулација.

3. Социјални нереди – Распад система у Грчкој, Ирској, Португалу, Исланду и они који су на видику у Италији, Шпанији и другде, изазвали су насилне устанке, чак и у САД-у и Великој Британији.

4. Пандемије – Спремите се за још „изненадних грипа“ („грипозних изненађења“) које ће водити до обавезног вакцинисања, што је јединствена прилика да нам дискретно уграде чипове за праћење и тестирају интелигентне вирусе који циљају специфичне делове ДНК. Јесу ли могући вируси који нападају одређену расу или етничку групу?

5. Глобално загревање – Док глобална економија тоне у статус престанка раста, економски покретачи престају радити на расту производње и прелазе на смањење конзумације. Хоће ли будући „картонски кредити“ отворити пут тоталној контроли друштва?

6. Терористички напади – Елита има овог аса у рукаву и спремни су покренути нову „кризу“ као краћи пут до светске владе. Хоће ли нови „напади“, попут оног 11. септембра 2001. оправдати нове глобалне ратове, инвазије и геноциде? За нуклеарни напад на један већи град окривиће се „непријатељи“ елите.

7. Генерални рат на Блиском истоку – У овом тренутку морнаричке снаге, бомбаши и целе армије спремне су да нападну Сирију, Иран…

8. Еколошке „несреће“ – Несрећа у Чернобилу 1986. означила је почетак краја бившег Совјетског савеза, показујући свету, а и самим Совјетима да њихова земља више не може контролисати своја нуклеарна постројења. У априлу 2010. догодила се катастрофа у Мексичком заливу, а од 2011. Јапан и остатак света носе се с још тежом нуклеарном катастрофом. Има ли ту прљавих потеза?

9. Убиства већих политичких или религијских фигура, приписана непријатељима елите – Мосад, ЦИА и МИ6 изврсни су у коришћењу ових прљавих трикова.

10. Напади на „црвене државе“ – Ирак, Либија, Сирија… Ко је следећи? Иран, Венецуела? Северна Кореја?

11. Инсценирани верски догађаји – Све већа је потреба маса да пронађу смисао у животу, а то их чини лакшим жртвама холивудских, 3Д холограмских оркестрирања ускрснућа и електронски пројекована „месијанска фигура“ која делује у складу с циљевима Елите? Ко би се усудио да иде против самог Бога?

12. Измишљени контакт с ванземаљцима – И ово се можда спрема, судећи по пројекту „Блуе Беам“. Деценијама се велики сектори светске популације програмирају како би веровали у ванземаљце. И овде ће холограмска технологија послужити како би се инсценирало слетање свемирске летелице. Наравно, слетеће на травњак Беле куће, истичући тако потребу да човечанство има јединственог представника пред ванземаљцима. Није ли и то додатно оправдање за формирање Владе света?

У епилогу, поставља се питање што све ове кризе, од глобалног загревања и пандемија, до тероризма и доласка ванземаљаца, имају заједничко?

Све оне служе како би показале да се с њима не може носити ниједна нација нити држава и тиме оправдавају стварање јединствене владе света.

У следећој години, будите нарочито опрезни и покушајте разумети ствари онаквима какве заиста јесу, а не какве глобални мешетари желе да буду.

ВестиНет

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s