Србија као депонија непожељних азиланата …

Кажу да је Брана Црнчевић, неком пригодом,у кафани, на салвети, исписао стихове намењене Чедомиру Јовановићу:

„Некада сам био Циганин,
а сада сам Ром.
Каква дивна промена
у животу мом!“

Упућени тврде и да је том истом Чедомиру Јовановићу, у време рахметли Ђинђића, неки високи функционер полиције певао песму „Циганче“ – Митра Мирића, сваки пут кад би га видео. Како Чедица својим препланулим теном одаје утисак да је претерао са кварцовањем, ја немам разлога да помислим како је све то сасвим случајни сплет околности.

Из периода док није постао Ром, Чедица је сачувао мало шибицарски гена, мало мечкарских и вашарско-џепарошких. Сачувао је и утисак да Срби генерално живе боље од просечног припадника његове националне заједнице али се није запитао зашто, већ је руковођен неком анималношћу свог карактера, почео да мрзи све што је српско.

Тако је антологијски Чеда Прашак постао један од највећих мрзитеља Српства у жестокој комкуренцији са Наташом Кандић, Соњом Лихт, Соњом Бисерко и осталим лепушкастим надничарима Џорџа Сороша.

Каснијим профилисањем овог сировог материјала, добијен је полуфабрикат који је веома гласно пљувао по земљи која му је омогућила да вози блиндирана возила, да има по 6 телохранитеља око себе и да лагодно плаћа 2.000 еврића за боцу шампањца.

Ђафте-курафте методе су добиле своју европску афирмацију, Чедица је консолидацијом педера, лопова, наркомана и припадника своје националне заједнице, успео да пређе цензус, а Србија полако постаје један модеран, европски Циганистан, у који ће бити протерани сви Роми из Европе, зато што Роми у Србији живе боље него у некој демократској Европи. Кам ударафту по шеро!

Милутин Милошевић / Васељенска ТВ

Удруженим снагама Кад Чедица даје Томи инфузију

Удруженим снагама:
Оно кад Чеда прашак даје Томи гробару инфузију

Шаљиве слике и разне постере можете видети на:  http://www.facebook.com/srbtimes

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s