Вехабије и британско – исламска веза: Ратови јавни, послови тајни …

Колико је страх Сједињених Америчких Држава и читаве Европа од исламског тероризма и фундаментализма јак најбоље говори чињеница де је читав западни свет, укључујући и Русију морао да усвоји једну безбедносну доктрину названу „Рат тероризму“.

Ова доктрина подразумева сталну спремност свих западних држава да се одупру евентуалном исламском покретању онога што се назива Свети рат или џихад. То значи стално одржавање спремне војске (у базама широм света), специјалних антитерористичких снага (што је у ствари полиција са дугим цевима) и стално активан рад обавештајних служби у надзору сопствених градјана. Јер, терористи могу бити свуда и терориста може бити свако.

Зато су Нато војне снаге стално присутне у Средоземном мору поред Катара, у Пакистану, у Индијском океану… Практично свуда где могу пролазити исламски џихадисти. Иако сваки припадник исламске вере може бити потенцијални терориста (тако бар нагадјају западњачки медији) нити Европа, нити САД нису затвориле врата њиховим имигрантима. Још занимљивије – Европа их је дупке пуна. Баш као и САД. Баш чудно.

У сваком случају, грађани Европе и САД су обезбеђени тако што су им градови и све институције под сталним видео надзором, а сви путници авионима се претресају, скенирају тј. шиканирају – због терориста.

Иако су све водеће земље Нато алијансе оружано најмоћније државе света, исламски терористи , делујући наизглед јадно и бедно, имају своју перфидну невидљиву мрежу преко које се у Европи финансирају, набављају оружје, шверцују га кришом у ЕУ и САД , па чак знају да напрве и „прљаву“ атомску бомбу.

Како им то успева и одакле им тај милитантни фанатизам, када свако ко прочита Куран може видети да га ту нема. Напротив, ради се о врло мирољубивом учењу базираном на готово идентичним митовима и идолима присутним у хришћанству.

Ислам је за следбенике ове вере – све. И вера, и нација, и народ . Зато се сви припадници ислама држе заједно, има их преко милијарду у свету и називају се Муслимани. И то код свих оставља утисак да се ради о једном јединстевном „муслиманском народу“. А када их има милијарду онда су веома моћна сила посебно ако се формирахју као моћна такозвана „исламска заједница“.

Али, када се НАТО бомбе сруче на неки део тог народа, на пример онај који живи у Ираку, или Либији, или Пакистану и побију огроман број недужних цивила, не штетедећи ни децу, „исламска зеједница“ реагује искључиво вербалним саопштењима и осудама. Ништа више од тога. Не покреће се исламска оружана акција тзв. „Џихад“ против „НАТО звери“, не горе ни Лондон, ни Париз, ни Пентагон. Што је још занимљивије у последњем нападу НАТО-а на Либију, на страни Нато војске су се нашли и припадници милитантне исламске мреже – Ал Каида, чије је главно финансијско упориште у богатој Саудијској Арабији. А, ова држава је главни пословни партнер САД и Лондона.

Очито је, дакле, да је муслимански народ и те како подељен и то тако да се и међу њима лако могу оркестрирати разни сукоби. Исламска заједница од милијарду људи практично не функционише као складна целина.

Арапска лига је организација само за саопштења и вербалне осуде. Али, ова лига је иницирала код УН изгласавање забране летова изнад Либије (Но Флy зоне) и тако омогућила НАТО – у да несметано бомбардује и убија широм исламске Либије. Главни иницијатор је била вехабијска Сауди Арабија, док су се неке друге арапске земље противиле. Практично ова лига служи као кукавичије јаје у медјународној исламској заједници.

Мало људи зна да су у стварању ове разједињености међународне интелигентне струкуре, задужене за фалсификовање историје и психолошку манипулацију, неколико стотина година радиле на преобликовању исламског учења, и то су чиниле за потребе трговачког картела са главним седиштем у Лондону. Овај најмоћнији трговачки картел себе назива Круном. Да подсетимо да њихова моћ почива на контроли најмоћније НАТО алијансе (контролишу Пентагон) , многих државних и верских лидера, али првенствено на контроли две најмоћније светске монете- америчком долару и евру.

С обзиром да ислам као вера не дозвољава продају новца са каматом, лондонски картел пажљиво води рачуна да се исламски трговци који имају велике количине злата не уједине у сличан картел и не почну да емитују неку своју исламску монету- на пример исламски златни динар. А то је управо оно што је Гадафи предлагао богатим афричким земљама, и зато је Либија морала да се економски уништи.

Британски обавештајци и језуити стварају вехабизам

О томе како су британске обавештајне службе још пре две стотине година почеле да раде на разједињавању исламских народа и подривању праве исламске вере најбоље говори извештај једног британског шпијуна на Средњем Истоку из 1970-тих написан као „Мемоари г. Хемфера“ (Мемоирс Оф Мр. Хемпхер) .

Овај извештај је поново постао занимљив након што је на енглески преведен један ирачки војни обавештајни документ који је за Садама Хусеина припремио ирачки пуковник Ал Амири Саид Махмуд Најџим. Насловио га је: “Појава вехабијског покрета и његови историјски корени”. Очигледно је да је Хусеин схватио да у муслиманској заједници постоји кукавичије јаје названо – вехабизам и покушао је да одгонетне ко га је ту подметнуо.

Дакле, да видимо шта је вехабизам.

Званично се тврди да се вехабијама сматрају следбеници конзервативног Суни исламизма (учење из сунитских племена) и то су следбеници учења које је још у 18. веку проповедао исламски теолог Мухамед ибн Абд ал Вахаб (Енглези читају Вехаб). Он је, наводно, „имао потребу“ да мало прочисти неке нејасноће у овом религијском учењу, а које су настале као последица многих иновација у дугом временском периоду.

Вахабизам (или салафизам) је у суштини оспоравао неопходност преношење исламског учења са колена колено, како је практиковано вековима међу племенима и у исламским породицама. По Вахабу то није било право преношење учења, јер је тиме претрпело много лоших интепретација. Тако је он себи дао за право да то мало врати на адекватно тумачење тиме што би ОН био прихваћени тумач куранских стихова.

И успео је не само да се наметне као тумач, већ да то своје тумачење веома прошири и наметне га многим верницима. За тај посао „ширења правог тумачења Курана“ добијао је од Британаца огроман новац.

Једна од најважнијих ставки из Вахабовог тумачења је да ислам мора имати своју религиозну војску , баш као што католици имају своју војску – језуите. Јер, како Најџим примећује, вехабизам у таквом свом тумачењу Курана управо одобрава да се исламска вера намеће и силом, па је тако ислам (иначе мирољубива вера) почела све више да добија милитантне обрисе. У том циљу вехабизам подржава сва могућа субверзивна деловања (наводно у име Алаха), оружане преврате, сукобе, насиље и обрачуне са неистомишљеницима и критичарима ислама (тј. са јеретицима и сл).

И то је баш било оно што је одговарало ватиканским идеолозима и њиховој доктрини – ДИВИТЕ ЕТ ИМПЕРА. А главна империја Ватикана је Велика Британија са свим својим формалним и неформалним колонијама у које спадају Аустралија, Канада, САД, Мексико, Индија, Пакистан и централно афричке колоније које су тобоже стекле своју „независност“. И Србија је британска колонија (накок свргавања Обреновића) и то се јасно види на круни која се и данас налази на српској застави.

Да су вехабизам и језуитизам, као и комунизам и ционизам, али и немачки нацизам дошли из исте ватиканске кухиње и да на веома чудан начин у дужем историјском периоду перфектно раде у интересу јачања британске империје тј. Круне почело је да се уочава тек последњих деценија када се откривају све више елементи вековне завере.

Ширење вехабизма

Вехабизам се од Вехаба тако ширио 140 година по арапским племенима, све док Турци Османлије својим походом на северну Африку то нису привремено зауставили. Али, падом Отоманског калифата, Британија и Италија поново успевају да ову територију ставе под своју контролу и, гле чуда, вехабизам након Другог светског рата, и поред стварања тзв. јудејског Израела у комшилуку, постаје изузетно моћна исламска школа. Како је јачао Израел, јачала је и Сауди Арабија, јачале су и вехабије.

Вехабије-арапски трговци и зулумћари.

Највећи део Најџимовог извештаја се зато ослања на „Мемоаре г. Хемфера“ који детаљно откривају како су Британци шпијунирали Средњи Исток средином 18. века правећи управо контакте са Абдулом Вахабом у намери да створе једну субверзивну верзију ислама која ће његове следбенике поделити и по потреби сукобљавати.

Да подсетимо да су Арапи још давно у време Римске империје почели да прихватају апостолску хришћанску веру, све док се у ову веру у трећем веку нису преобукли крсташки пљачкаши и војници римског императора Константина. Схвативши да се у Ватикану не налазе следбеници апостолске хришћанске вере, како су се представљали ови „вукови“ преобучени у „овчију“ кожу, ширење овог лажног хришћанства по арапским земљама није прошло као што се то догодило у наивној и неукој западној Европи међу неписменим кметовима похлепних европских владара.

Вехабије су главна полуга преко које Британија тј. Круна делује на политичка збивања у Босни и Херцеговини сејући раздор, и подстичући верске немире и политичку напетост кад год јој то затреба. Вехабије су главне у обавештајним агентурама и многим милитантним невладиним оганизацијама и „независним“ грађанским покретима у исламским земљама. Према хрватским НВО изворима у БиХ их данас има око 50 000 и добро су наоружани.

Зато су ватиканске змијоноше дуго смишљале како да поробе Арапе и смислили су модификовано хришћанско учење које су пласирали преко пророка Мухамеда.

Када је након шестог века почело ширење ислама, огроман број арапских племена који су насељавали област Персије и Северне Африке коначно је обједињен и тиме је утицај племенских водја био смањен. Ислам је био одлично решење јер га је народ у огромном броју прихватао и одржавао је народ покорним у сталном страху од Алаха.

Али зарад лакше колонизације и што веће пљачке требало је направити поделу медју тим народима, и то је учињено у 19. веку формирањем многих малих држава (обједињавањем или разједињавањем појединих племена), формирањем нових етничких заједница (од помешаних племена), и коначно наметањем демократије где се градјани деле на партије. Друштвена заједница тако никада не може у дугом временском периоду складно да функционише и лако се размнонтира и уводи у сукобе.

bus-saudi-kralj-abdula-bandar-niz

Ипак главна полуга у доктрини подела је било стварање субверзивног ислама, а то је био вехабизам. Овај исламски покрет је временом читав ислам у западном свету компромитовао изазивајући страх од исламиста. У суштини овај страх је био неопходан лондонском трговачком картелу који се плашио вештих арапских трговаца, посебно исламског банкарског система који није био заснован на зеленашким каматама и стварању непостојећег (спекулативног) новца од камате. Тај исламски систем је почивао на здравој економској размени добара и стаблилној монети иза које је стајало злато.

Ураво уз помоћ вехабија и њиховог субверзивног деловања, сломљена је и Отоманска империја, а 1932. основана је Сауди Арабија, трговачка база Лондона за Средњи исток и читаву Африку. Оснивањем Сауди Арабије, вехабизам постаје доминантна исламска школа у овој земљи. Како су Саудијци продајом нафте имали веома јаке пословне везе са западом, посебно са САД (које су везале вредност долара за саудијску нафу и саудијски утицај у Опец-у) огроман новац који се сливао у Сауди Арабију омогућио је ширење овог милитантног учења не само по околним арапским земљама већ и у Пакистан и по читавом свету. Где год је британским империјалистима то било потребно. Сироти Енглези и не знају ко им води државу и ко им убацује ове милитантне исламисте. Они су данас преплавили читаву западну Европу.

Да би служили интересима британске Круне, млади у Сауди Арабији систематскли добијају фалш знање не само из вере и историје већ и из свех осталих области. Циљ је да ова друштвена заједница никада не развије сопствену технологију већ да све мора да увози из САД. Знање је моћ.

Они историчари који су бранили вехабизам као легитимну реформу исламског учења покушали су да прикрију поменуте „Мемораре“ и прикажу их као подметнути фалсификат. То укључује и Бернарда Хајкела, професора блискоисточних студија на Принстон Универзитету, који без икаквих приложених доказа претпоставља да је „Мемаоре“ написо Ајуб Сабри Паша.

Иако су се „Мемоари“ појавили 1970, Паша је писао своју верзију приче о вехабијама још 1888. Сабри Паша је познати отомански писац и турски поморски адмирал, који је служио у отоманској војсци на арапском полуострву и писао о њиховој религији и историји. То укључује и књигу “Почеци и ширење Вехабизма” где он препричава Вехабова дружење и заверу са Хемфером.

Дакле, очито је да су и Отомански Турци, као и Садам Хусеин знали одакле дувају разорни ветрови у исламском свету и ко их подрива. Ако би наши историчари са овог аспекта проучил мало период турске владавине на Балкану, можда би боље уочили ко је заиста стајао иза кључних турских зулума у то време и коме су сметали Обреновићи који су били део овог Турског калифата. Посебно ако се зна за перфидну улогу језуита и Ватикана у читавој вехабијској причи, а што ћемо касније видети.

Сауди породица је јеврејског порекла?

Поред тога што је откривено у Хемферовим мемоарима, ирачке обавештајни извештаји обелодањују и неке тврдње, које постоје у верзији на арапском језику, али нису преведене на енглески. Тако с е тврди да су и Абдул Вехаб и његов спонзор Ибн Сауд, који је оснивач данашње саудијске династије били јеврејског порекла. (Када кажемо јеврејски већ смо писали како се не ради библијском народу, већ о великој мрежи трговаца новцем које су почетком другог миленијума у Европу довели нормански краљеви ради пљачке и лихварења.

Ови трговци су имали задатак да разносе новац као инвестиције и мито племенима и владарима по Африци и арапским земљама. За узврат су узимали злато и слали га у Ватикан, као и црне робове које су транспортовали у Нови Свет тамошњим робовласницима) . И то ће се потврдити и из ове мале приче о вехабијама.

На пример, Д. Мустафа Туран написо у свом делу : “Дунме Јевреји” да је Мухамед ибн Абдул Вехаб био потомак фамилије Дунме Јевреја из Турске. Ови Дунме Јевреји су били наводно следбеници познатог лажног месије Сабатај Зевија који се наводно 1666. пеобратио из јудејске вере у ислам, али је у души остао кабалиста. О овом догађају пишу јеврејске историјске књиге, само је велико питање одакле потичу изворни подаци. Можда из фабрике за историјске фалсификате у којој су „производну линију“ држали и данас држе – учени и писмени језуити. Не заборавите да је масовно описмењавање у Европи почело тек пре 150 година са индустријском револуцијом. Властели су били потребни технички обученији робови.

Тако су по причи, Зевијеви потомци и следбеници почели да се јавно преобраћају у ислам, а у суштини су остали верни кабали, учењу које су донели из древне Александрије или из Вавилона. Кабала је била техника тајног пословног повезивања.

Да је саудијска краљевска породица јеврејска објавио је Мухамед Сахер, због чега је породица наложила да се он убије. Постоје и тврдње из других извора, а које су веома сличне. На пример, текст : “Вахаби покрет- истина и корени” од Абдуле Вахаба Ибрахима ал Шамарија, каже да је ибн Сауд (оснивач династије) потомак Мордехаи бин Ибрахим бин Мушија (или Моше) , јеврејског трговца из Басре (у Ираку). Када су му у једном послу са житом пришли чланови арапског премена Аниза, он је тврдио да је један од њих, и путовао је са њима у Неџд у Сауди Арабији и трговао и тада је узео име Маркхан бин Ибрахим бин Муса.

Тако је, по истом извору, Абдул Вехаб, творац вехабизма, потомак Вахиб ал Тамимија, како се тврди и у историји саудијске породице.

Саудијски амбасадор у Каиру, Абдула бин Ибрахим ал Муфадал, платио је наводно Мухамеду ал Тамимију 35 хиљада јинија 1943. године како би фалсификовао породична стабла породице Сауди и Абдуле Вехаба, и спојио их у једно стабло, показујући да је њихов предак сам Пророк Мухамед.

Иако је данас скоро немогуће доказати аутентичност свих ових тврдњи оне су интересантне у светлу данашње улоге Сауди Арабије која својом политиком апсолутно одржава западне интересе на Средњем и Делком истоку, посебно империјалситичке интересе Велике Британије и оџава спекулативну вредност петро долара.

ibn-saudОснивач данашње владарске династије ибн Сауд. Његова златна огрлица очигледно симболизује феничанско Сунце (стварни култ Ватикана), а не полумесец. Сауди Арабија је приватни феуд ове породице. И нико их из тзв. Медјународне заједнице не тера на демократизацију и „заштиту“ људских права.

Када се стотину година касније извесни Јакоб Франк појавио као нови јеврејски месија, он је тврдио да је баш он реинкарнација Сабатај Зевија. Јаков Франк је успоставио веома присне везе са еврпском масонерјом и по рабину Антелману и сам Амшел Ротшилд (оснивач династије Ротшилда) који се у то време налазио у Немачкој био је из истог круга Јакобових следбеника (или рођака) и почео је да финансира Баварске илуминате. Презиме Бауер променио је у Ротшилд (Ротчајлд).

Иначе заједница Дунме Јевреја је била концентрисана у Солуну, који је био легло масонских активности у то време, и управо је ту и формиран субверзивни младотурски покрет који ће изнутра разорити отоманску империју. Постоје и бројни докази, по неким историчарима, да је и Кемал Ататурк потиче од Дунме Јевреја. Подсетимо да је центар масонерије Лондон. Сами сада покушајте да закључите ко стоји иза геноцида Јермена који се упорно настоји приписати Турској, а који су живели делом на подручију где се сада пружа велики Ротшилдов каспијски нафтовод из Бакуа до Чејхана.

У ствари, да мало ствари упростимо и сведемо на трговачки језик, јер се не живи од вере него од бизниса. Рецимо да су Дунме Јевреји вероватно били турскли трговци који су били спремни да упркос исламском учењу раде транге франге са златом и новцем. Медјународно повезивање ових лихвара ишло је разним мрежама по Европи и они су се називали јудеосима или једноствно лихварма (на енлеском „усурy“ означава користољубље као пословну активнст), што је касније на енглеском изведено као скраћеница “ јуз“ и почело да се изговара као „џуз“.

И њима је временом историјским фалсификатима језуита приписан статус народа који ми називамо Јевреји. Као њихов древни језик узет је један стари етиопски језик (тзв. хебрејски), а приписани су му и делови етиопске историје, која је већини Европљана потпуно непозната.

И њима је католичка змијска црква још у средњем веку дала то ексклузивно право да се баве тим пословима- продајом новца и прикупљањем злата од народа. И то није био народ са етничким пореклом (из Палестине) , већ „народ“ медјународних трговаца који су радили за интерсе Ватикана и роварили и шпијунирали по европским дворовима.

У Израел су усељени обични људи хазарског порекла највише из Русије и Пољске убедјени да су они у једном историјском периоду прихватили „јеврејску веру“ па су зато били систематски шиканирани и застрашивани у царској Русији и Европи. Али, прави лихвари (џуз) су остали на својим „радним местима“ широм света. Каква превара! Наравно, стручњаци за овакве историјске смицалице су управо језуити, који се и школују да би посатли „мајстори за преваре“.

Управо та Дунме зајденица је финансирала младотурски покрет и њихове терористе и издајнике који и данас раде на истом принципу и називају се „Отпор“. Данас их финансира мађарски берзански шпекулант, (наравно Јеврејин) Сорош.

Финансирање издајника у народима и државама је начин специјалног рата који је очито стар вековима. И данас се спроводи и то је најмоћније оружије људског облика икада направљано. Јевреји су зато свуда, по целом свету. Другог разлога за то немају, пошто сада имају „своју“ државу Израел. Али, на њихову жалост они који су се тамо уселили само су обични робови које властела по потреби преко ноћи мобилише и константно држи у страху од ислама.

Израелцима (обичним грађанима) очито не иде у главу да се нихов моћни заштитник, САД, са дубоким уважавањем односе према Сауди Арабији, која се Израелцима представља као велика опасност за западну демократију, САД и Израел. Ова израелска карикатура јасно показује како они виде Обаму (коме је отац наводно Муслиман, па то мора бити и син).

Туран подржава и став да је деда, Абдула Вехаба, Сулејман, у ствари био Шулман, и припадао је јеврејској (читај лихварској) заједници Бурсе у Турској. Одатле се преселио у Дамаск где је симулирао ислам, али је брзо избачен јер је практиковао магију (читај пљачку продајом трикова). Онда је отишао у Египат и одатле је отеран , па је продужио даље у Хијаз где се оженио и изродио потомка Абдулу Вехаба. Исто то се тврди и у књизи “Дунме Јевреји и порекло саудијских вехабија”, Рифата Салима Кабара.

Тако смо сад дошли до фамозних илузиониста и мадјионичара који су запосели Ватикан и одатле вековима спроводе велику менталну чаролију – којом бесомучно пљачкају и хипнотишу милијарде људи на планети већ хиљаду година. И то тако што су створили систем у коме људи сами себе пљачкају, убијају, сакате, док властелини одавно у ратовима физички не учествују. И то је вештина модерног система управљања. Права језуитска чаролија.

Погледајте само како се одвија НАТО напад на Либију. Њега одобравају, подстичу и спроводе обични људи – политичке марионере на челу разних медјунардодних и националних институција, официри и војници, као и затупљени новинари – који као омађијани и хипнотисани преносе све оно што им се предочи као агенцијска вест и што је у интересу лондонских трговаца. За све то добијају, не злато, не дијамнте, већ обичан папирни новац. Нико од њих не укључује свој мозак и нити у једном тренутку не застане и не запита се – шта кога од њих брига ко је на челу Либије и да ли Либијци воле Гадафија или не.

Сви они су као машине без личности (како их је Кисинџер назвао “глупе униформисане животиње” ) које бесомучно у овом тренутку воде хајку и убијају либијски (или авганистански народ).

Највећа опасност за човечантво данас су управо ти људи без личности. Стварање ових људских монструма је последица вековног рада ватиканских менталних алхемичара и илузиониста. За обичне људе – вернике, вехабизам је спакован у мношто верских идеолошких детаља, који служе искључиво за замајавање верујућих људи и њихово поделу, док се истински ислам подрива, а исламски верници перфидно убијају НАТО бомбама, а државне економије разарају.

Зар Гадафи није до јуче ишао на све медјународне самите, састајо с е са свим државнициам света? Могли су убити само њега, али било је потребно уништити економски независну и богату Либију сејањем илузије о „ослободилачком“ покрету самих Либијаца У ствари, свако сутра може бити у Гадафијевој позицији и то је опака пословна игра са ватиканским змијама.

Либијци знају да се нису могли сликати за лична документа са брадом. Либијски пасош на слици којим један од „побуњеника“ пред камерама Ал Џазире (коју финансира Сауди Арабија), „доказује“ да је он Либијац – очито је фабрикован. У Либији су као противници режима М.Гадафија ангажовани углавном страни плаћеници. Многи су управо из Сауди Арабије.

Муслиманским братством усправља језуитски генерал

У својој књизи “Ватиканске убице” Ерик Џон Фелпс потврдјеје став да “невидљива империја луциферијанске масонерије” (из Лондона) посебно контролише саудијску династију и преко ње имају контролу над ОПЕЦ-ом односно ценом нафте на светском тржишту. Њујоршка централа лондонске Круне је институција названа бенигним именом Савет за иностране послове и основан 1921. И сваки амерички државни скретер мора бити њихов човек.

Фелпс тврди да су језуити креирали краљевину Сауди Арабију 1932. користећи фанатички исламски култ познат као “Вехаби Ислам”. Ова форма ислама има улогу исламских крсташа, фанатичних ратника који функционишу као црквена сабља ислама, са циљем да се боре наводно против белих верских хришћанских протестаната, а у његовом стварњу су и те како учествовали Малтешки витезови (један од високих тајних редова Ватикана).

Вехабије уз помоћ британске војске 1924. стигли у Меку бомбама разорили Храм Светог Пророка у Медини. Вршили су терор и убијање исламског становништва. Али, тек 1931. успели су да коначно заузму Медину.

Постављање породице Сауд на трон у том делу Арабије помогао је британски агент тајне службе , ноблмен и малтешки витез, Џон Филби, који се међу Арапима представљао као вехабија (чувени Томас Лоренс од Арабије). Он је посредовао и у стварању америчко арапске нафтне компаније АРАМЦО. У стварању саудијског краљевства учествовали су и Винстон Черчил и Бенито Мусолони, којима је обојици исповедник и политички савтеник био језуита, Пијетро Тачи Вентури, тврди Фелпс. Сарадња Муслонија и Черчила по овом питању се одвијала тајно док су они јавно били у ратном сукобу – Италија као чланица ратног савеза “Осовине”, а Черчил предводник “Савезника”. Њихов заједнички патрон је био и папа Пије XИИ и деоба арапског и персијског региона је била велико финале 30-то годишњег рата од 1914. до 1945. који је оркестрирао језуитски ред за интересе британске трговачке олигархије када су, поред европских граница, прекомпоноване и Јапан, Индија, Пакистан, Турска, Персија и Совјетски Савез који је обухватио највећи део азијског континента.

Политика је за овај трговачки картел из Лондона као игра на шаховској табли где се деле трговачки квартови. Народ је увек колатерална штета и тако је било у оба последња светска рата.

lorens-od-arabijeЗбог тога Сауди Арабија обилато данас финансира светску терористичку мрежу (познату као Ал Каида) која ради све оно што није у интересу правог ислама). Ту мрежу надгледа језуитски генерал који контролише и ЦИА. Зато се на челу ове агенције увек налази неки члан Савета за иностране послове, или заклети малтешки витез или слободни зидар 33 степена или члан тајног братства са Јел универзитета познатог као “Лобања и кости” чији су чланови и Буш старији и млађи.

Џорџ Буш и саудијски краљ Абдула (лево) и саудијски принц Бандар (у фармеркама) дугогодишњи су пословни пријатељи. Држање за руке показује да припадају истом братству.

Исламски фанатици, заправо обучени Саудијци, убацују се у САД преко Канцеларије за имигранте (коју контролишу језуити) и тако се под контролом језуита ствара и обучава читава милитантна мрежа, написао је Фелпс. И ова имигранстка врата за њих нису затворена ни након напада на Њујорк 2001. који се званично њима приписује

Ивона Живковић / ivonazivkovic.net

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s