Прве Игре без граница у Бечеју …

Бeчеј – Свеукупни победник првих Игара без граница за ученике од првог до четвртог разреда основних школа општине Бечеј је Основна школа „Светозар Марковић“ из Бачког Градишта.

У дисциплинама ношења јајета у кашичици, скакање у џаку, повлачења конопца и другим где је пре свега до изражаја долазила спретност, Градиштанци су, у неизвесној борби до самог краја, били бољи од вршњака из бечејских основних школа „Здравко Гложански“ и „Север Ђуркић“.

„Било нам је јако лепо јер смо се и дивно дружили. Имали смо прилику да се упоредимо са нашим другарима из читаве општине. Наравно да смо задовољни јер смо први“, рекла је Жужана Берталан, учитељица Основне школе „Светозар Марковић“.

За финалне игре сви учесници су се изборили у својим школама јер је овде било места само за најбоље.

„Убацили смо и школу за специјално образовање „Братство“. Обухваћена су сва деца са територије општине Бечеј“, нагласио је Миомир Јеленић, члан ОВ задужен за спорт, омладину и туризам.

Велика дворана Спортског центра „Ђорђе Предин Баџа“ орила се од дечије радости и навијања. У духу фер плеја поражени су честитали победницима, мада је утисак, да је пре свега победила игра.

РТВ

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s