Прочитајте који су планови за уништење породице од стране Новог светског поретка …

“ У Норвешкој деци у јаслицама читају бајке о принцу који се заљубио у краља “ . “ У Швајцарској дечаке треба доводити у вртиће у хаљинама “ . “ У Данској на стубовима стоје огласи : “ Изнајмљује се коњ због интимних односа “ .
“ У Немачкој у једном градићу легално функционише 10 зоо – бордела “ .
“ У Америци се спроводе избори лепоте међу трансвеститима – дечацима од 6 година “ .
“ У Канади су легализовани експерименти на деци : стерилизација , лоботомија “ .
“ У Швајцарској је 30.000 деце одузето традиционалним родитељима и већ предано истополним “ .
“ У Норвешкој ће се у школском програму за прваке појавити предмет “ инцест “ . “ У Канади је педофилија – службено призната сексуална оријентација “ . “ 2013. год . Су у свим школама у Француској заменили “ дечаке “ и “ девојчице “ .
“ У Холандији легално постоји странка педофила , а такође је присутна и инфантофилија , оносно односи с новорођенима .

У августу ове године у Русији , тачније у Москви одржана је конференција под називом ‘ Уништење породице и пола новим светским поретком ‘ . Конференцију је организовао руски хришћански препород у сарадњи са међународним покретом под називом ‘ Руске мајке ‘ . Главна гошћа конференције била је Ирина Берсет , Рускиња која је 45 година живела у Норвешкој и која је након што јој је норвешки суд одузео децу јер није била толерантна на педофилију потрошила године истражујући и скупљајући документацију и разна сведочанства како би руској традиционалној јавности приказала који је прави циљ Новога светског поретка у односу на породицу . Хрватска је на срећу тек ове године примљена у Европску унију па стога мало касни са многим законима запада који имају у циљу потпуно уништење породице . У овом тренутку свесни смо страшно гласног напада медија и ЛГБТ мањина на иницијативу ‘ У име породице ‘ којом је Жељка Маркић успела предухитрити све зле планове који су се требали провести и код нас , држави чланици еврозоне . Победа на овом референдуму биће победа породице над изопаченој стварности која се дакако крије од јавности .

У наставку можете прочитати цео говор Ирине Бересет која се свим снагама супротставља Новом светском поретку и његовим нехуманим плановима .

“ Добар дан ,

Зовем Ирина Берсет .
Ја сам данас овде да бих свједочила о тој куги трећег миленијума , с којом се сусрела моја породица на западу . И не само моја породица лично . Данас , међународна организација руских родитеља – мајки , очева , дедова и бака под називом – “ Руске мајке “ , броји породице из више од 30 земаља света , које су настрадале од насилног раздвајања од рођене деце у иностранству . Те породице су живи сведоци тога што се догађа с руском децом ван Русије . Ја скупљам сведочанства и документе на ту тему последње две године . За то време , на разним језицима света , мени су слали публикације западних медија , видео – сведочанства , ТВ – репортаже , филмове , књиге , научна истраживања . Сакупивши те документе , ја ћу вам у сажетом облику рећи како се врши уништење породице и пола на западу .
Мој задатак није био да оцењујем то што се тамо догађа . Ја сам се само трудила да скупим чињенице , документе и сведочанства . С једним јединственим циљем , да привучем пажњу јавности у Русији и остатку хришћанског света , руских научника и специјалиста , историчара , социолога , теолога , криминалиста , политолога , психолога и др , а такође , желим да привуче вашу пажњу , уважени гости данашње конференције и упозорити вас о чињеници да је цео свет данас обухваћен идејом уништења природног спола и идејом уништења породице . Мени је лично дјечја полиција Норвешке под претњом пиштољима , одвела у заробљеништво моја два рођена сина . 8. априла 2011. у мој норвешки стан упала су 2 сарадника социјалне службе и два полицајца . Ти службеници отели су моју децу и одвели их на скривену адресу , скривајући их од мене , њиховог родитеља . Питање је зашто ?
Ја знам зашто . Ради се о томе што сам се ја дан пре тога догађаја обратила полицијској станици у селу где живимо са притужбом на то да су норвешки грађани с мојим млађим четворогодишњим сином , како ми се тада чинило , вршили незаконите блудне радње . Суд Норвешке ме је тада прогласио нетолерантном женом према норвешком моралу . И зато су ми одузели децу . Дјецу су предали толерантнијим родитељима бр . 3 и 4. Ти изнајмљени родитељи нису имали ништа против да се мојој деци у норвешком вртићу и школи предају основе нетрадиционалних телесних односа . Кажете да је то немогуће ? Ја такође тада нисам знала , али сада знам , да се у Норвешкој већ много година реализује државни програм промене деце из обичних дечака и девојчица у друге особе .
Какве ? То је питање над питањима . С гледишта обичног човијека , постоје само два природна пола – мушки и женски . Је ли тако ? Али , сва несрећа је у томе што је за сав остали западни свет тај поглед давно застарео . Нови модерни психолози , социолози па чак и психијатри продају лажну идеју , да природни Пол уопште не постоји и никад није ни постојао . Говоре како је то само једна од великих хришћанских заблуда . Нељуди тврде да уствари полова има много више . Прво је било речено како тих полова има 6 или 7. Али сада , та је бројка порасла неколико пута и броји око 20 разних полова . Лудило , кажете ?

Не . То је реална друга идеологија . И та друга идеологија је састављена на парадигми не природног и нормалног , већ неког “ неприродног “ социјалног пола. То јест , она је направљена на идеји да Пол , не само да се може мењати већ се и мења искључиво из неких чисто социјалних разлога или социјалних улога . Аутори идеје великог броја полова били су изопаченици . Сваки нови Пол они су почели повезивати са другим видом изопачености . Просто говорећи , изопаченици су представили идеју да се Пол одређује према објекту са којим се врши телесни однос . Изопаченици су реч “ Пол “ заменили сексуалном оријентацијом .

Ако је изопаченик сексуално оријентисан на децу , то је његов Пол “ педофил “ . Ако је изопаченик сексуално оријентисан на животиње то је његов Пол “ зоофил “ . Тако то изгледа у грубо . Постоје међу изопаченицима они који су одмах орјентисани и на децу и на животиње . Такве особе су сами изопаченици назвали квир што знаћи уврнут или изопачен .
Да се не би мешало са традиционалним половима , изопаченици су решили да саму реч “ Пол “ прогласе као “ застарелу “ и тако су га избацили у историју . Социјални стручњаци појачали су уништење спола у западној култури надгробним спомеником , на коме су написали нови израз гендер . Осим тога , у енглеском језику реч “ гендер “ још означава потпуно и категорију “ рода “ : мушки род , женски род и средњи род .
И ето , ти сотонски “ гендер “ почели су се уздигли даноноћно и данас их има на хиљаде . У почетку су потрошили 20-30 година на то да би усадили у свест човечанства иу целокупној западној култури , западној музици , западне књижевности и западној уметности да су “ мушкарци “ и “ жене “ изумрли као диносауруси , а тамо постоје само “ хомо “ , “ лезбијке “ , “ бисексуалци “ , “ трансвестити “ и “ трансгендер “ . Успут , под паролом “ права човека на изопаченост “ – природни Пол престао се звати природним и нормалним
На тај начин произведена је “ лингвистичка чистка “ , уништење нас – “ мушкараца “ и “ жена “ из културне средине . Зато није ни чудо што су се традиционални “ мушкарци “ и “ жене “ у западном свету , постепено почели промтрати као рудименти , остатци старог , застарјелог учења , односно људи “ друге врсте “ .

Знате ли како нас нормалне људе називају на западу ? Већ одавно се реч “ природно “ за све нас се не користи . Уместо њега убачена је друга реч – “ страигхт “ , што значи дословно – “ прави “ . То јест , ви и ја смо “ стрејтери “ . Шта је то ? Ништа . Празнина . “ Страигхт “ је збир звукова који ништа не значе , без икаквог смисла , без корена , без материјалног еквивалента . Данас се може закључити да се то извештачено лингвистичко избацивање природног пола у западном свету извршило и ускоро ће бити завршено .

Моји закључци произлазе из реалности . У толерантној Европи , у Канади , САД – у , Новом Зеланду , Аустралији , ако будете морали изразити своју сексуалну оријентацију ( на пример у брачној агенцији ) предложиће вам да поставите квачицу у поље : “ стрејтер “ , “ хомо “ , лезбијка “ , “ бисексуалац ​​“ , “ трансвестит “ или “ трансгендер “ . Данас бисмо ми требали ставити квачицу у поље “ стрејтер “ . И ја и ви . Ми прекрасно схватамо да ми нисмо никакви “ стрејтери “ , ми смо мушкарци и жене . Али нас и вас тамо нема . Нас су очистили . Лингвистички . Уништили . Сатрли . отписали …

Уништење природног пола на лингвистичкој нивоу – то је био први корак запада . Други корак запада је уништење природног пола у личним документима . Да , да . Мултитолерантни западњаци су направили други корак за избацивање природног пола из свих личних папира . А пре свега из пасоша . До неколико година уназад нико у Русији није приметио како је у Аустралији и Новом Зеланду , као пробни светски пројекат био уведен трећи Пол . Шта је то ? До тог тренутка у пасошу , у пољу “ Пол “ , биле су само дијве могућности – “ мушка “ и “ женски “ Пол , тј била су два поља иу једном од њих је стајала ознака . А сада има три квадрата . Трећи квадрат обиљежен је словом “ Кс “ .
Тај трећи Пол су осим у наведене двије државе , увели на Тајланду , а од 1. студеног 2013. , то треће поље ће се појавити у пасошима , прво Немачке , а затим убрзо иу земљама свих других држава Еврозоне . Након тога ће у врло кратком року , то поље “ Кс “ пола потпуно избацити наш и ваш природни Пол из личне документације целог запада .
Прво ће сви изопаченици бити записани у трећем пољу “ Кс “ . Затим , они неће бити задовољни тиме што у њиховој пасошу стоји апстрактно слово “ Кс “ . И онда ће изопаченици свих врста завикати на цео свет о својим ткз . “ правима човијека “ због свог слова , своје сексуалне оријентације . И онда ће се у трећем пољу наћи слова “ л “ , “ г “ , “ б “ , “ т “ , а затим и других “ група “ сексуалне оријентације , које се множе не дневно , него сатима . А с обзиром на то да пасош није промењива , то ће наше и ваше квадратиће “ м “ и “ ж “ једног дана потпуно избацити из употребе . Или ће они сами нестати као непотребни . Или ће их избацити из било којег другог разлога . Није битан сценарио , битан је крај – уништење нашег и вашег природног пола из личних докумената .

Трећи циклус уништења пола је физичко поравнавање . Запад напада нашу децу , трудећи се да им усади нетрадиционалну оријентацију од рођења . Ако родитељи нису покорни и противе се томе , запад је смислио одстрањење родитеља из процеса васпитања потомства . Одузимање деце у модерној Европи и по целом западу сада је решено тако да се обавља одмах од дна рођења . Помоћу те јединствене казне , присилна предаја потомства држави – ​​ликвидирана је категорија родитеља и уништена је породица као стуб друштва .

Сада функцију васпитања деце преузимају особе толерантне на изопачености . На западу су направљени посебни програми у том правцу за јаслице , вртићи , школе и универзитет . Чудит ћете се , али написана је и представљена нова дечја књижевност толерантна на изопачености . Она је осмишљена за све узрасте : од нуле до 1. године , од године до 02:00 , 02:00-04:00 , 04:00-06:00 , итд

У децембру 2012. године , истакнуте феминисткиње у Европском парламенту дале су предлог за изгласавање закона који забрањује сву класичну дечју књижевност у Европи . Таква књижевна инквизиција само што није уведена . Истина , недостајало им је само неколико гласова при гласању у Еуропарламента и своје су прво време неоинквизитори тада изгубили . Али зато су у Француској успели . Тамо сада потпуно легално првачићи у школи уче нову прозу : “ Тата носи хаљину “ . Та књига је својеврсна француска азбука хомосексуалности . Он прича деци о томе да Маша није девојчица , а Васја – није дечак .

О свему овоме сам први пут сазнала из писама Руса који живе у Аустралији , Швајцарској , Новом Зеланду , САД , Канади или у Европи . Руски родитељи у својим писмима описују , с гледишта руског човека , чињенице и појаве савременог запада .
Ево неколико кратких цитата из писама :
“ У Норвешкој деци у јаслама деци читају бајке о принцу који се заљубио у краља “ .

“ У Швајцарској дечаке треба доводити у вртиће у хаљинама “ . “ У Данској на бандерама стоје огласи : “ Изнајмљује се коњ због интимних односа “ .
“ У Немачкој у једном градићу легално функционише 10 зоо – бордела “ .
“ У Америци се спроводе избори лепоте међу трансвеститима – дечацима од 6 година “ .
“ У Канади су легализовани експерименти на деци : стерилизација , лоботомија “ .
“ У Швајцарској је 30.000 деце одузето традиционалним родитељима и већ предано истополним “ .
“ У Норвешкој ће се у школском програму за првачиће појавити предмет “ инцест “ . “ У Канади је педофилија – службено призната сексуална оријентација “ . “ 2013. год . Су у свим школама у Француској заменили “ дечаке “ и “ девојчице “ .
“ У Холандији легално постоји странка педофила , а такође присутна је и инфантофилија , односно односи са новорођенима .
У последње се свјдочанство не може поверовати без доказа . Зато смо то проверили и на холандском језику нашли мноштво новинских материјала и ТВ емисија о кривичном процесу који је привукао највише пажње 2012./13 . године .

Ради се о томе да је један холандски хомосексуалац ​​који је живео у истополним браку силовао преко стотину деце . Његова најмлађа жртва имала је само 9 дана од рођења . А најстарија 02:30 године . Добро сте чули , реч је о новорођенчади и малој деци . О масовној распростањености инфантофилије у Еврозони говори чињеница коју су споменули у многим медијима чак и на руском језику , да су код тог задржаног инфантофила нашли гигантске количине неуништених фото и видео материјала . Толико велике количине да њима можете напунити цео интерне . Али , оно што је још више поражавајуће – ту децу није нико заштитио . У Низемској је породица одавно уништена . Родитељи те деце по законима Европе нису имали никакво право да сведоче о насиљу над својом децом . Зато што холандски суд није био склон да то назове актом “ насиља “ . Јер се све те жртве – одојчад , нису никад ни на који начин противиле . Дошло је чак до тога да су стручњаци устврдили да је узрок тога што се догодило “ хиперсексуалност “ тог хомосексуалног аморалног субјекта .

Ма како неверојатно вам то сада звучи , све су то чињенице . И све то можете сами пронаћи ако унесете у Гоогле појмове ‘ звер инфатофил ‘ и сл Ови интереси највише су распрострањени међу женама . Да , да , добро сте чули . Педофилија , инцестофилија и инфантофилија – то су и женски пороци савременог запада .

Наиме , руски родитељи који данас живе на западу на удару су глобалне светске политике . Њихова сведочанства говоре о намерном уништењу традиционалне породице , традиционалних вредности , а такође ио принудној промени пола код деце – то је упозорење за Русију и остатак хришћанског света . Ја сам побегла из Норвешке чим сам могла . Морала сам оставити све : стан , дом , ауто , имовину и све личне ствари стечене током 45 година живота . Од двојице синова успела сам спасити само једног . Другог мог сина сада крију у шумама Норвешке на тајној адреси . Тајној само за мајку , за мене .

Како и следи из закона савремене Европе , традиционална мајка данас “ непријатељ је број један “ за свако дете . Управо зато су сви судови , укључујући и Виши суд Норвешке , установили да лишавају мене , мајку , свим контактима са рођеним сином , одузетим у Норвешкој . То јест , нетолерантинима како нас називају данас је забрањено апсолутно све : пријеписка , честитке , телефонски разговори , чак и скипе . Нетолерантни чак немају људска права . Никаква .

Већ две године нема ни вести од свог сина . Када су га одвели под цевима пиштоља у заробљеништво , мој Миша имао је само 4 године . У том педофилним заробљеништву је већ две године . То јест , он сад има већ 6 година . Он је у Норвешкој ишао у вртић где су му одгајитељице , лезбијке читале бајке о гејевима и трансвеститима . А ове године је кренуо у норвешку школу . Тамо га учитељи хомосексуалци обучавају азбуци љубави на сату под називом “ инцест “ . И то је све чиста истина , није сан и није хорор филм .

dnevno.hr

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s