Полиција штити убицу од оца Ервина Билицког …

Почетак суђења за убиство Ервина Билицког (17), после више месеци одуговлачења, заказан је за 25. новембар. То ће бити први пут да се у судници појави оптужени П. П. (14), који ће бити под високим мерама обезбеђења јер ће се на суђењу појавити и Иштван Лакатуш, отац убијеног дечака који је претио осветом. Билицки је 17. марта ујутро пронађен мртав на излазу из Бечеја ка Бачком Петровом Селу. Због сумње да је тинејџера неколико пута ударио после чега је Билицки пао и удавио се у бари, ухапшен је П. П. (14).

Нападач који је осумњичен за убиство судији је признао да је тукао Билицког, али је негирао да је одговоран за његову смрт. Истрагу је окончао судија Саво Ђурђић, из Одељења за малолетнике Вишег суда у Новом Саду. Он је добио три вештачења, саслушавао ухапшеног, сведоке, породицу и тај део истраге је завршен 5. априла.

bilicki

ТУКЛИ СУ ГА ДО СМРТИ?

Почетак суђења је заказан за 25. новембар, а предмет је предат судији за малолетнике Милици Новаковић из Вишег суда у Новом Саду. Пред судом ће се први пут појавити П. П. са својим адвокатом, а у истој судници ће бити и Иштван Лакатуш, који је чак и ухапшен због константних претњи убици свог сина Ервина Билицког.

Због тога, за почетак суђења спрема се висок степен обезбеђења, па ће у судници бити присутно и неколико припадника униформисане полиције. На првом рочишту судија вероватно неће стићи да саслуша оптуженог за убиство, као ни чланове породице убијеног, већ ће са тужиоцем и адвокатима формирати предлог доказа, вештачења и изјаве сведока. Већ за наредни претрес, који се очекује у овој години, предвиђено је изјашњавање П. П. о томе шта се догодило кобне ноћи.

 media1.rs

Везани чланак 01 / Везани чланак 02 / Везани чланак 03

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s