Потврђено: Микрочипирање људи креће 2017. године …

Први пут писано је о овоме почетком 2013. године , а поново средином октобра када је исти закон одгођен због тешке финансијске кризе која је захватила САД – е . Одгађање тзв . „BRAIN“ иницијативе којом се жели потпуно преузети контрола људског ума , неће и зауставити такву идеју која ће заживити верује се за четири године .

Микрочип у којем ће бити уграђена радио – френквенција (RFID ) бити ће уметнут у “сврху квалитетније медицинске неге“ новог “Obama Health Care“ здравственог закона САД – а . Неке државе попут Вирџиније већ су у настојању да се таква идеја заустави пре него се озакони .

Први пут писано је о овоме почетком 2013. године , а поново средином октобра када је исти закон одгођен због тешке финансијске кризе која је захватила САД – е . Одгађање тзв . „BRAN“ иницијативе којом се жели потпуно преузети контрола људског ума , неће и зауставити такву идеју која ће заживити верује се за четири године .

Биометријска картица (National Biometric ID Card) је картица која вас уз помоћ уграђеног микрочипа те помоћу „Big Brother“ електронске базе података за праћење може идентификовани у сваком тренутку , где год се налазили .

Бар Обама најављује „BRAIN“ иницијативу која ће обухватити комплетну свјетску популацију .

dnevno.hr

Дневно

2 мишљења на „Потврђено: Микрочипирање људи креће 2017. године …

Постави коментар