Пију људску крв и врбују децу: Секта „Црна ружа“ у нашим крајевима …

„Црна ружа“ је једна од најопаснијих секти међународног карактера, која делује и на нашим просторима. Реч је о организацији која је финансирана са Запада и која веома добро стоји у финансијском смислу.

Оно по чему је позната и озлоглашена јесте чињеница да чланови секте одузимају себи живот по принципу „бацања коцкице“, такођер, пију људску и животињску крв. Секта врбује малолетне особе, искључиво високоинтелигентну и надарену децу.

Њихова вера јесте мешавина сатонизма и египатске магије. Присуство секте Црна ружа на овим нашим просторима дуже је него што се мисли.
Бизнисмен Бранимир Петрановић ушао је у њу давне 1976. године, како би из њених раља избавио своју девојку. Из прве руке упознао је изопачену филозофију групе, коју је водио мистериозни Ријечанин четрдесетих година, којег су звали ‘Он’.

Према речима Бранимира Петрановића, ‘Он’ проповеда жртвовање Богу, које је најважније у идеологији „Црне руже“. Јер само тај њихов бог, бог „Црне руже“ доноси нешто добро овоме свету, а донеће добро једино ако се за њега жртвује.

Vestinet.rs

Једно мишљење на „Пију људску крв и врбују децу: Секта „Црна ружа“ у нашим крајевима …

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s