Грађани Србије пред најездом приватних извршитеља …

Разбојници под државном заштитом!

Хоће ли промовисање „нове класе“ приватних извршитеља, са задатком да отимају и црно испод нокта сиромашним грађанима, бити и почетак буне на дахије? Као свој допринос, објављујемо неке од адреса приватних извршилаца на којима их грађани могу наћи, како би са њима намирили рачуне. По систему-где затечен, ту и обешен!

Јуна месеца прошле године, одлазећа министарка правде Снежана Маловић, под заштитом мафије Бориса Тадића, промовисала је “прву класу“ приватних извршитеља.

Банда Бориса Тадића која је опељешила Србију за најмање 51 милијарду евра, колико су изнели из земље, решила је да насрне и на сиромашне грађане, да им отме црно иза нокта.

Сиромашне породице, које живе од социјалне помоћи, или мизерних пензија, судски извршитељи су ослобађали од пленидбе покућства, услед сиромаштва. Ои су, ипак, судски чиновници, и већина од њих је одбијала да изиграва прљавог Харија.
Онда се обер курва Снежана Маловић досетила како да од сиромашних узме и оно што се узети не може. Промовисала је приватне извршитеље, као оружану банду јавних предузећа и богаташа, који могу да отимају од дужника, уместо да шаљу на њих утериваче.

Да нам ЈП Инфостан, Електродистрибуција, Београдске електране, доставе своје рачуне приватним извршитељима, а они закуцају на врата сиротиње раје, попишу имовину, отму све што се отети може.

Грађани са јавним комуналним предузећима склапају уговоре о пружању услуга. Уопште више није важно да ли су услуге и извршне, важно је да је грађанину испостављен рачун. Е, ту су извршитељи, да вам, са својом полицијом, о вашем трошку, заврну руке, да вас вежу и отму све што у кући нађу. Србија је једина држава у свету која ничим не штити своје грађане, и не пружа им никакву социјалну, правну и грађанску сигурност.

У Србији тренутно делује 110 извршилаца, а отворен је и стални конкурс за њихов избор. Приватни извршитељи прве класе, су чланови Демократске странке! Њихов бизнис је крвав. Они добијају од Инфостана и других комуналних предузећа извештаје о грађанима који нису платили дуг.

Изврштељ, нарогушен и љут сав, дође са полицијом, провали у стан и плени ствари. Старицама које живе саме, без прихода, или са пензијом од десет хиљада, отеће све осим кревета, продати то за мале паре својим пријатељима, и бака ће опет остати дужна.

Грађани Србије су једини народ у Европи који нема, пред државом, никакву заштиту. Ни социјалну, ни правну, ни грађанску. Ако породице, у које улети извршитељ, имају малу децу, верујем да ће их вадити из дечјих колица, и продавати њихове органе.

Сарађују и са полицијом, коју подмићују, имају своје доушнике у разним квартовима који типују старије особе, које су саме, које могу неограничено опљачкати. Попишу им све вредне ствари, а прођу својој братији по багателној цени, тако да сва њихова годинама стицана покућства не могу да отплате само “рад“ приватног извршитеља.

Приватни извршитељи “типују“ старе особе и приморавају их да им препишу стан, а да их ослободе дуговања. А из станова отимају све што им под руку дође. Кућне апарате, апарате за мерење крвног притиска, саксије за цвеће.

Објављујемо имена приватних извршитеља, које смо нашли у телефонском именику. Двоје приватних извршитеља имају и свој сајт. Сликали су се насмејани, срећни. Са њиховог сајта објављујемо кућу коју су запленили, и продају по почетној цени, умањеној од тржишне за 40 одсто. Ако се не буде конкурената на лицитацији, продаће је неком свом пајтосу, будзашто! Апетите приватних извршитеља немогуће је задовољити. Већина њих се обогатила за ову годину дана, до неслућених размера. Њихова самовоља и насиље ничим није ограничено!

И у средњем веку постојали су приватни утеривачи пореза. Краљеви и диктатори су их ангажовали да отимају порез у време великих суша и епидемија. Они су пљачкали гладни народ, у пратњи војника, пржили их жарачима да признају где су сакрили жито, стоку, или не дај Боже злато.

Због приватних утеривача државног дуга, они су били омражени, и често су грађани дизали устанке и крваво се обрачунавали са њима. Вешали су их, заједно са војницима и племством, убијајући и њихове потомке, да се ослободе глобе. Још пре тога, у античком Риму, Нерон је, након оваквих побуна народа, наређивао да приватне порезнике, који су од народа отимали и више од од онога што је он тражио, доведу у Колосеум, позивајући народ да посматра како порезнике комадају лавови и тигрови. Вива император, узвикивао је опљачкани народ!

Очекује се да ће ускоро почети прави рат, јер долазе нове класе оперативних извршитеља, које ће, попут роја скакаваца, утеривати дугове комуналних предузећа од сиромашних грађана празних џепова. Највећи део опљачканог завршиће у џеповима приватних извршитеља и њихове мафије. Од њих се треба бранити свим средствима, јер законски, од њих нема одбране. Осим метка.

Везани чланак

Милица Грабеж / Таблоид

Једно мишљење на „Грађани Србије пред најездом приватних извршитеља …

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s