Изгубила сам бебу због језиве полицијске тортуре …

Као без душе иако сам инспекторима показивала документацију и говорила да је моја трудноћа ризична, нису ми дозволили да узмем терапију, тврди Горана Капларевић, дипломирани педагог.

Чачак – Тежак ударац! Дипломирани педагог из Чачка Горана Капларевић (31), која је била у четвртом месецу ризичне трудноће, тврди да је у београдској полицији изгубила бебу због језиве тортуре коју је претрпел! Она се полицајцима јавила да би дала изјаву због аутомобила који јој је украден на Чукарици, а у Чачак се вратила у локви крви!

ТРЕТИРАЛИ МЕ КАО МАФИЈАША

– Испитивали су ме седам и по сати, као да сам окорели криминалац! Узалуд сам им говорила да сам трудна и да морам да узмем ампулирану терапију за одржавање трудноће… Чак сам понела и лекарску документацију јер сам морала да свратим у неку установу да ми је дају, а ампуле сам имала код себе. Они све то нису желели ни да погледају! Било ми је веома лоше, а они су се оглушили на молбу да позову лекара – прича Горана.

Њена драма почела је кад јој је прошле године с београдског паркинга нестао аутомобил који је био каско осигуран.

– Претходно сам са свекрвом и ћеркама, које имају пет година, односно 18 месеци, дошла из Чачка до Београда, свој „мицубиши пајеро“ оставила на паркингу на Чукарици, као што сам то и раније чинила, а одатле смо продужили на Фрушку гору другим превозом. Кад смо се после седам дана вратиле, аутомобила није било. Крађу сам ја пријавила јер сам последња возила ауто – каже Горана.

Она додаје да се београдска полиција за овај случај заинтересовала тек у марту ове године, кад је породица Капларевић одлучила да тужи осигуравајућу кућу, која је исплатила свега половину уговореног осигурања.

– Тада почиње мој пакао с инспекторима Владимиром М. и Александром С. Владимир ми је говорио да сам лажно пријавила крађу и да он не воли кад се неко игра са осигуравајућим друштвом! Врхунац је био кад ми је рекао да ће звати Центар за социјални рад да ми одузму децу и да сам неморална – прича кроз сузе педагог у две чачанске основне школе.

Курир

4 мишљења на „Изгубила сам бебу због језиве полицијске тортуре …

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s