Јавни позив на бунт ради одбране живота и будућности …

Због неиспуњења јавног захтева испостављеног Влади Србије и Генералштабу Војске Србије за зустављање геноцида који се спроводи запрашивањем опасним хемијским једињењима из авиона највеће терористичке организације на свету, позивам грађане Србије на општенародни бунт до испуњења захтева.

Општенародни бунт ће почети у суботу, 28. септембра испред Народне скупштине у Београду са почетком у 12.00 часова.

Позивам све самосалне патриотске организације, синдикате, организације пољопривредника, појединце; дођите пред Народну скупштину да се изборимо за живот и опстанак, а не на параду срама која нам је подметнута да би нам скренули пажњу са животног питања. Нека тим болесним и настраним особама, вредним нашег сажаљења, буде највећа казна празне улице, довољно их је Бог казнио да би се још и ми искаљивали на њима.

Ваш долазак ће показати ко је прави патриота или секција режима са задатком да замајава народ трошећи му енергију разним перформансима без икакве шансе за излазак из агоније у којој се налазимо.

Позивам полицију Србије да не дозволи да буде жртвована ради одбране настраности по налогу болесне Европе. Полиција коначно мора да брани Устав и важеће законе и да заустави издају народа и државе. Овде се не ради о заштити људских права, него о наметања настраности и урушавања традиционалних вредности Србије. Полиција мора коначно да стане на страну народа или ће бити саучесник издаје и геноцида сопственог народа и својих породица. Право на живот је неприкосновен и изнад права на настраност тих болесних наказа, а право на опстанак изнад свега.

Позивам грађане Београда на грађанску непослушност до испуњења захтева, не одазивајте се на позиве државних органа, немојте плаћати аутобуске карте, не могу нас све ухапсити, одбијајте плаћати рачуне, новац одвајајте за ту сврху, али га немојте уплаћивати све док се не ослободимо ове нелегитимне банде која је на власт дошла уз помоћ 900.000 гласова покојних бирача. Они нису наш избор, они су доведени по налогу западних ментора који су окупирали Србију ради њеног коначног разбијања и пљачкања свих природних вредности Србије.

Општенародни бунт неће бити насилан, долазимо да захтевамо од Војске Србије и полиције да бране Устав, да зауставе геноцид и издају народа, да стану на страну народа и похапсе издајнике. То је једини легалан и легитимни начин да се заустави агонија Србије у коју су је гурнули издајници.

Како радили, тако нам Бог помогао.

Никола Алексић

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s