Где је крај нашем понижавању …

Све док имамо овакве политичаре на власти трајаће наше пропадање.

Јелко Кацин , префарбани комуниста из Цеља, медијски манипулатор оперетског рата у Словенији, известилац ЕУ, намесник и конквискадор, изјавио је пре два дана да се отвара питање Војводине и да је то следеће што ће тражити ЕУ. Следећег дана, после те изјаве, бриселског сатрапа прима Аца Први Драмосер и баљезгају глупости о геј паради.

Шта је требало урадити?

Озбиљна држава, која има своју независну владу, уместо марионетске владе ЕУ, донела би одмах указ да се лично Јелку Кацину забрани даљи улазак у Србију, да се протера из Србије и да тај мали подлац, који је научен да петља, муља и подмеће, који никада није објаснио како су убијени 42 војника и официра ЈНА у Словенији и никада није објаснио снимак ОРФ на коме се виде како три војника држе подигнуте руке у вис и како припадници Територијалне одбране пуцају у њих., никада више не може да уђе у Србију. Јелко Кацин је некада био комунистички министар пропаганде, данас је известилац бриселскиог фашистичког режима који је поробио европске народе.

Где је проблем?

Није проблем тај мали гмаз Кацин, таквих скотова има сваки тоталитарни режим, проблем је у нашим политичарима. Проблем је што они шене пред тим бриселским бирократама који су намерни да Србију сведу на Београдски пашалук. Уцењени Аца Драмосер је њихов нови извршилац радова на терену.

Проблем је у томе што наши политичари долазе на власт уз помоћ бриселских господара и онда одговарају њима за све што раде. Такав колонијални однос је погубан за наше националне интересе и таква политика ће нас довести до коначног краха, што је намера Великог Брата.

Предлагао сам Ђинђићу да не дозволимо Хавијару Солани да уђе у Србију, јер је управљао НАТО зликовцима да нас бомбардују. Предлагао сам да на аеродрому официр Српске армије дочека Солану на изласку из авиона, да му покаже одлуку Владе Републике Србије о забрани уласка у Србију и да му, на шпанском језику, објасни да је непожељан у Србији.

Пре тога, преко наших пословних пријатеља из Европе лобирали бисмо да се припреми за сарадњу са Србијом неки нортмалан човек који нам је наклоњен и који ће имати више разумевање за нашу одлуку да не желимо да уђемо у ЕУ, јер то није наш национални приоритет.

Наше опредељење да не будемо део ЕУ, као што је то данас храбри и велики Исланд донео историјску одлуку, омогућили би нам да се ослободимо неоколонијалних бриселских стега, да сами можемо да водимо државну политику и да можемо да сарађујемо са читавим светом, где год пронађемо неке своје конкретне интересе. Забраном уласка Солане у Србији би показали да смо достојанствени, да имамо понос, да не заборављамо злочине и да не желимо да дозволимо никоме да нас вређа и понижава. Поакзали бисмо свету да су Срби храбар народ и да знају да бране своју независност слободу.

Ђинђић ништа то није разумео.
Ништа данас не разуме ни Аца Драмосер.

Политички промашаји су све већи.
Србија је све мања.

Бранко Драгаш / dragas.biz

kpob
Шаљиве слике и разне постере можете видети на: http://www.facebook.com/z.s.grubisic

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s