www.jugiliks.com

Ова документа желим да послуже српском народу у циљу доказивања једине и праве истине, а првенствено официрима, подофицирима и војницима војске и полиције тј. учесницима рата на Косову које чека иста она судбина и голгота које су доживели официри из Хрватске и Босне, а односи се на подизање тајних оптужница које се већ сада провлаче кроз медије и прете нам новим геноцидом за који тврдим да не постоји и да га српски народ није починио!

Југослав Петрушић

Молим све људе и учеснике рата на Косову да им ова документа и подаци послуже као доказ да су учествовали у ”одбрани своје земље”, а не да су вршили геноцид над ненаоружаним албанским народом како тврди читав свет, јер су шиптари са Косова имали једну организовану армију која је била организационо већа и јача од војске и полиције Србије јер се уз шиптаре тада налазио комплетан албански народ а такође су били потпомогнути од стране НАТО-ПАКТА као и од многих исламских и католичких земаља све до данас.

Једно мишљење на „www.jugiliks.com

  1. Pozdrav za Jugoslava, jedinog borca za istinu. Jugoslave mislim da znam jednog coveka koji radi sverc migranata, da li ima smisla da ti dajem informacije? Pisi mi na mail pozdrav.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s