Мрачне силе јасно промовишу проституцију, хомосексуализам, перверзију …

Мрачне силе јасно промовишу, проституцију манипулишући младим генерацијама (помоћу анимираних филмова исл.) децом, уводећи их тако у прљаву малу игру, која води до вечне духовне смрти.

  • Познату изреку, да једна слика вреди више од хиљаду речи, проширили смо искуствено кроз праксу и бављење мултимедијом – анимацијама, а која гласи, „да једна анимација вреди више од 1000 слика „.

Обрађена студија о људском мозгу тврди, да je мозак супер осетљив и опажањем свега, што се око њега, човека дешава, поприма као својеврсну стимулацију, скривенe порукe, аутоматски и несвесно прима и задржава иx у себи, а којe му служe као основа реализације.

Дакле, иако ви нисте свесни њиховог присуства, ви их ипак подсвесно региструјете у свом мозгу. На пример: стојите у одређеном простору (сали, или учионици, кабинету итд.) водите одређени разговор и концентрисани сте на њега, иако у позадини рецимо, тече музика и песма, коју такoђе региструјете у свом уму.

Такав тип, слањa несвесних порука у људски мозак, много су ствари у свету рекламиране, почев од Кока-Коле и других, које су приказане у овом кратком филму:

Аутор:  Славиша Лекић

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s