Јавни позив команданту жандармерије …

 генералу Братиславу Дикићу за вансудско измирење потраживања због повреде части и угледа разбојничким одузимањем личне ствари без записника

У недељу, 23. јуна 2013. године у 11.00 часова дошао сам на степенице Спортског и пословног центра ,,Војводина” у Новом Саду изнад платоа на коме је жандармерија и полиција забављала народ излажући опрему коју је ставила у функцију одбране издајничког режима.

У рукама сам држао обострани транспарент на коме је писало ћирилицом:

БРАНИТЕ УСТАВ, СТАНИТЕ УЗ НАРОД, ЗАУСТАВИТЕ ИЗДАЈУ!

и са друге стране:

УХАПСИТЕ ИЗДАЈНИКЕ НАРОДА И ДРЖАВЕ!

Порукама написаним на транспаренту желео сам да иразим своје мишљење и да жандармерију подсетим на Ваше речи заклетве коју су положили пред Вама и својим народом. Немам потребу да Вам је цитирам, јер сте Ви аутор заклетве, али у заклетви сте помињали Косово које ових месеци Влада Србије одваја од матице Србије и предаје га у руке злочинцима који су вадили органе живим србима ради препродаје. Зато сам с пуним правом сматрао да сте дужни да се придржавате своје заклетве, Устава Републике Србије и важећих закона, због чега сам порукама тражио да испуните своју дужност. Уместо тога, а имали сте прилику пошто су скоро сви издајници били на прослави у Новом Саду где сте им приредили показну вежбу како ћете се обрачунати са својим народом ако не пристане на јавну издају народа и државе, двојица жандара и један полицајац су ми грубо отели транспарент без записника о одузетим личним стварима и однели у свој шатор.

Тиме сте ми грубо повредили част и углед пред окупљеним народом који је могао да помисли да чиним нешто незаконито или нечасно, нанели душевну бол и патњу, како то већ пише у закону, незаконито и неосновано ме лишили своје имовине која има своју креативну и материјалну, а надасве моралну вредност. Пошто је то учињено на начин раван разбојништву, троје на једнога, отимање и одузимање на очиглед јавности који су чак и сликом и камером забележили ову отимачину туђе имовине без записника о одузетим личним стварима, дужан сам Вас позвати да ме контактирате ради договора око вансудског поравнања у циљу избегавања стављања Србије на стуб срама због разбојништва њене жандармерије.

Такође Вас позивам да пре тога позовете одговорна лица из Ваших редова која су учествовала у разбојништву на дисциплинску одговорност и јавно казните за наук осталим припадницима жандармерије и полиције.

Било би добро да ми поред траженог одредите и полицијску заштиту у циљу спречавања да ми се нешто деси пре вансудског или судског поравнања, да не би сумња за угрожавање живота неоправдано пала на жандармерију и полицију.

Никола Алексић

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s