Стручњаци упозоравају: Ускоро ћемо имати захтеве за легализацијом брака човека и животиње…

Слика

Хомосексуалци који се на агресиван начин на гаy парадама ‘залажу’ за своја права, у ствари су највећи хомофоби. Љубећи се полуголи на улици они праве ругло од себе те тако штете угледу свих особа које имају склоности према истом сполу, сматра др. Груден.

Познати дизајнер Карл Лагерфелд ових је дана за ЦНН изјавио да се заљубио у своју мачку, те да би је радо оженио.

– Никад нисам мислио да ћу се овако заљубити. Штеда да још не постоји брак између човјека и животиње – рекао је дизајнер, те додао како мачку третира као да је жена која захтјева пуно пажње те да ужива у томе, пренио је портал 24 сата.

Фатална сијамска маца има возача и неколико слушкиња

Легарфелдова мачка Цхоупетте има и профил на Тwиттеру на којем је прати 27,442 људи, а на услузи увијек има возача, иПад и неколико слушкиња!

Можемо ли, судећи по овој вијести, али и по све учесталијим захтјевима за прихваћањем разних настраности, у будућности очекивати захтјеве за легализацијом брака између човјека и животиње, због чега у данашњој цивилизацији долази до све више оваквих исчашења, те зашто се такве настраности све више сматрају нормалним и опћеприхваћеним појавама, упитали смо познатог психијатра и сексолога др. Владимира Грудена.

Груден: Све се смије, само нитко не смије ријеч рећи против либерализма

– Судећи према посљедњим догађајима, очито је да ускоро доиста можемо очекивати и захтјеве за легализацијом брака човјека и животиње. Но, питање је смијем ли ја, односно сви други лијечници, уопће рећи своје мишљење о овоме. Јер данас је либерализам постављен на апсолутни пиједестал, што значи да је све дозвољено, само нитко не смије ништа говорити против либерализма. Тако устројен друштвени поредак води владавини мањине над већином – напомиње др. Груден., те додаје да су га прије десетак година хомосексуалне удруге пријавиле Лијечничкој комори зато што је јавно изјавио да лијечи хомосексуалце.

Због искрености га пријавили правобранитељици

– Недавно су ме, пак, пријавили правобранитељици јер сам у једном разговору изјавио да многе жене желе да мушкарци буду одлучнији, наког чега је правобранитељица запријетила да ће ме пријавити лијечничкој комори. То ваљда значи да ја као лијечник не смијем износити своје мишљење о темама у мојем дјелокругу! Ваља, наиме, нагласити да је до седамдесет и неке године прошлог стољећа хомосексуалност сматрана болешћу. Лијечници су стољећима учили да постоје поремећаји према животу, који често воде самоубојству, поремећаји према храни, те поремећаји према продужењу врсте. Одједном то није поремећај?! А ако није поремећај, то би требало значити да би такве ствари сви требали чинити. Највећи свјетски етичар Иммануел Кант говорио је да треба чинити оно што може постати опћа норма. Слиједом тог напутка, сви би требали бити хомосексуалци. Но, онда се поставља питање: гдје ћемо у том случају налазити дјецу? – примјећује Груден, те додаје да би и секс са животиња, који се већ тисућљећима назива содомија, требао спадати у поремаћај према продужењу врсте.

Кога уопће заступају агресивни гаy активисти?

– Ваља на крају примијетити да су хомосексуалци, који се на агресиван начин ‘залажу’ за своја права, у ствари највећи хомофоби. Јер они на гаy парадама, љубећи се полуголи на улици, праве ругло од себе те тако штете угледу особа које имају склоности према истом сполу. Зато се многи хомосексуалци све чешће ограђују од агресивних активиста који тобоже заступају све оне које привлачи исти спол, а који, у ствари, највише штете таквим особама – закључује др. Владимир Груден.
Извор: Дамир Крамарић /дневно.хр

Шаљиве слике и разне постере можете видети на: http://www.facebook.com/z.s.grubisic

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s